miércoles, 28 de agosto de 2013

EN DOS ANYS EL GOVERN DEL BLOC NO HA AVANÇAT RES EN EL COL·LECTOR DE LA PLATJA, ENCARA QUE EL PP LI VA DEIXAR ELS DINERS I ELS PERMISOS PREPARATS

Ens ha caigut un temporal i a la platja s'ha vist la falta de previsió que ha tingut el govern de Juan.
Les boques que donen al clavegueram estaven brutes, moltes taponades i en algunes eixien plantes per la falta de neteja i atenció que ha tingut el govern.
No s'han preocupat de netejar com cal i després passa el que ha passat.
Ací teniu un parell de fotos de com de descuidats estan els claveguerams.
Ací un col·lector on es veuen dins plantes i altre tot taponat per no netejar
En la zona sud de la mar les bombes no estaven preparades, en tot l'estiu no s'han posat a punt, i l'aigua es va acumular en esta zona fins que els operaris municipals anaren a posta per fer marxar la bomba i que l'aigua se n'anara.
En esta foto es veu com anava l'aigua per la poca previsió amb les bombes de l'aigua.
Quan passen eixes coses i es diu la falta de previsió encara trobem més detalls que mostren la poca previsió del govern de Juan.
En la passada legislatura el PP va deixar consignats 700.000 euros per coenctar els col·lectors de l'Avinguda i va demanar els permissos que feien falta.
Han passat més de dos anys i encara que el Bipartit té la faena feta no han sigut caaços de posar en marxa unes obres que fan molta falta.
Pareix que vullguen aguantar i fer les obres l'any abans de les eleccions, encara que així perjudiquen a tots.
Una vegada més el Bipartit arriba mal i tard i desprecia la faena que va fer el PP, encara que li faça mal als interessos dels veïns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario