viernes, 23 de agosto de 2013

"BIPARTITO SHORE: A QUI LI TOCA SER ALCALDE? ARA AL SEGON DEL TERCER PARTIT EN LES ELECCIONS"

Sabeu a qui tenim com a alcalde estos dies a Tavernes? Al senyor Víctor Borràs. Anem a explicar a quants li ha passat el càrrec perque arribe a ser alcalde en funcions el número 2 del PSOE.
L'alcalde és Jordi Juan, però està de vacances. No sabem on però es parla de que vol anar per l'extranger i no seria extrany que es deixara caure per Ibiza (que li apanya molt eixe lloc). Ens pot semblar correcte.
Ara tenim de primera tinent d'alcalde a Carmen Canet, que no va massa fina de salut.
Quan va començar a governar Juan la segona tinent d'alcalde era Karina Vercher, però ja no està al govern que es va trencar.
Després del trencament del Tripartit la segona tinent d'alcalde és la regidora Llum Sansaloni que no té el càrrec d'alcaldessa que seria la tercera en la successió lògica de Jordi al front de l'ajuntament.
Ens hem d'anar fins el tercer tinent d'alcalde, que és Borràs, per a vore qui està ara ocupant el càrrec d'alcalde en funcions.
És preocupant vore que s'han botat a 4 persones fins que per fi algú ha sigut designat com alcalde. Qui està governant-mos? És que no es planifiquen les vacances com haurien de fer? El quart per la cua en l'alcaldia quines decisions podrà prendre?
El PP ha demanat un plenari extraordinari tal i com marca la llei que pot fer-se. Que va a contestar Borràs? Quan contestarà? El Bipartit farà cumplir la llei o la burlarà?
Si fem un poc de memòria, trobem que en les eleccions de 2011 el partit més votat va ser el PP, el segon va ser el Bloc i el tercer el PSOE.
Borràs era el segon del PSOE, per tant tenim ara com alcalde segon en la llista del tercer partit més votat en Tavernes. Està com alcalde qui va perdre la candidatura del PSOE en el partit que més bac es va pegar en les eleccions. Això no ha de ser massa normal, no?
Sembla més que es vullga jugar a deixar el nom com a alcalde en la història que a atendre les necessitats del poble.
Ací teniu l'organigrama actual del govern per si ho voleu comprovar. És de la web municipal:
I per si voleu fer memòria ací teniu els resultats de les eleccions de 2011

CANDIDATURASVOTOSCONCEJALES
Color P.P.P.P.4.24640,57%8
Color BLOCBLOC2.64625,28%5
Color P.S.O.E.P.S.O.E.1.49514,28%3
Color E.U.P.VE.U.P.V8638,25%1
IxTAVERNES:CM3813,64% 
G.D.T.2892,76% 
AL x TV2892,76% 
ESQUERRA-AM1481,41% 

No hay comentarios:

Publicar un comentario