lunes, 5 de agosto de 2013

SEGUIM JUGANT AMB LA SEGURETAT: CAP DE SETMANA D'AGOST I ELS SEMÀFORS TRENCATS

Este cap de setmana hem tingut alguns semàfors fora de servici. És el cas del semàfor del carrer Divina Aurora que dona eixida a la carretera.
Encara que estem en agost, un mes amb molt de trànsit, hem tingut els semàfors dies i dies trencats. Sobretot en cap de setmana que és quan més falta fan per la gran quantitat de cotxes que passen per anar a la platja.
Ací teniu una imatge del cap de semana amb els semàfors trencats Fins hui dilluns per la vesprada no estaven reparant els semàfors.
Cal recordar que l'alcalde va fer una promesa a principis d'entrar de modernitzar els semàfors. Fins ara res de res, tot fum. Ja fa un parell d'anys que anem denunciant estos fets i el govern del Bipartit va passant.
Ens comentavem que el que havia fet era suprimir el contracte anual de manteniment de semàfors. I ara trobem que el que està fent-se es jugar amb la seguretat de la gent.
No hi ha diners pels semàfors, per les beques del menjador d'estiu però si per altres coses com festiverns, cavalcades i ara es comenta que per a tornar a contractar a Xavi Castillo. Serà veritat? Seran capaços?.
Per cert, en la zona del Divina Aurora es va llevar un semàfor fa dos anys i encara no s'ha reposat. Un exemple més de "Lo que el Bipartito se llevó".

No hay comentarios:

Publicar un comentario