martes, 6 de agosto de 2013

PER FI BAIXA L'ATUR A TAVERNES PERÒ SEGUIX PER DALT DE LES 2.000 PERSONES

Ja era hora que baixara un poc l'atur a Tavernes. En Juliol hi ha 50 persones menys aturades. Tant a pujat l'atur mes darrere mes que la xifra d'aturats encara està per damunt de les 2.000 persones, en són 2.010 els aturats.
En juny hi havia 2.060 aturats, en juliol en són 50 menys.
La xifra de dones aturades és pareguda. Fa un mes hi havien 1.056 aturades i ara hi ha 1.055. En homes si que ha baixat de 1.004 a 955 en juliol.
Ens alegrem d'estes xifres però cal seguir lluitant contra l'atur, i més després de conéixer que més de 100 treballadors d'una coneguda fàbrica de Tavernes han sigut acomiadats.
Mentre tenim polítiques d'ocupació a nivel estatal i autonòmic, però a nivel local encara estem esperant que el Bipartit faça alguna iniciativa propia per donar faena.
ESperem que les xifres de l'atur vagen a la baixa.

3 comentarios:

  1. El problema és que a 40 dels 50 aturats menys que hi ha Tavernes els ha contractat l'ajuntament, amb una subvenció del Govern d'Espanya, i el seu contracte acaba en setembre.
    Ademés ara hi ha que sumar els 127 aturats de Federico Giner.
    Negres expectatives per al futur laboral i econòmic de Tavernes. Molt negres, Molt.

    ResponderEliminar
  2. A Jordi no li impora gens que la gent no tinga faena. En sa casa tenen tots la vida solventà i no sap com és una família que en realitat passa moltes necessitats. Com no ho sap no es preocupa.

    ResponderEliminar
  3. A 40 dels 50 aturats menys els ha contractat l'ajuntament i Juanjo Tradicions ha contractat 14 monitors per a l'escola d'estiu que ja han acabat per lo tant, i espere enganyarme, ja tornem a estar en negatiu en generació d'ocupació a Tavernes.

    ResponderEliminar