martes, 20 de agosto de 2013

COM QUE EL BIPARTIT OBRI EL VIVER D'EMPRESES? NO SABÍEM QUE ELS BURROS VOLEN.

Ens ha sorprés hui l'atreviment del govern del Bipartit anunciant amb que han obert el viver d'empreses. Ara ebs voldran fer creure que un burro vola!.
El Viver estava acabat en la passada legislatura, i com el mateix Bipartit afirma en el seu blog, hi havien peticions d'emprenedors per utilitzar-lo.
Han passat més de dos anys i ara el govern de Juan, vol fer-nos creure que han obert el Viver d'empreses.
Ha de saber la gent que eixe viver ja estava, i que no hi ha dret que el Bipartit haja tingut el viver sense utilitzar-lo durant dos anys. No li ha importat al govern de Juan tindre el viver sense utilitzar, arrimat, oblidat i en la fosca encara que tenim més de 2.000 aturats al nostre poble.
Més de dos anys per a fer una cosa que ja estava feta. Tot fa que pensar que l'únic motiu per haver tingut el viver tancat és que el Bipartit volia deslligar-lo del PP, qui va ser qui el va fer i preparar tot sencer. De fet, ja hi havia gent interessada en fer un ús del viver.
El govern de Juan va passar d'eixos emprenedors interessats, i sols ara que va cap a les pròximes eleccions s'atrevix a dir que obri un viver que ja estava.
El Bipartit ha permés que es perguen dos anys d'ajuda a emprenedors, i tot per evitar que la gent relacione el viver amb la passada legislatura. La veritat és que li agrade o no al Bloc-PSOE, el viver, el parc del cantalot, l'escoleta de la platja, la nova escoleta del poble, els camps de gespa artificial... són fets pel PP i no pel govern de Juan.
Damunt el regidor de foment, que no sabem com va de faena, s'atreveix a dir que aposten per l'emprenedurisme i que ja hi ha una oficina contractada! I què passa amb les que ja van interessar-se ara fa més de dos anys? Com es pot ser així de ... per deixa passar el temps i l'oportunitat de donar ajuda als emprenedors?
Cada any que el Bipartit ha deixat tindre el viver tancat són opcions que han caducat, ocasions perdudes i més atur.
Vos recordem que un dels motius pels que el Tripartit es va trencar i va passar a estar en minoria va ser perque la regidora Karina Vercher ja va dir públicament que el govern de Juan havia desmuntat el viver i les aules de formació per a persones desocupades.
Com ara un govern es faq autobombo i propaganda d'unes instal·lacions que ha permés tindre tancades durant dos anys?
Fent memòria, és com si el govern que va fer la casa de la cultura (d'esquerres radical) es fera amb el mèrit de quan el govern d'Eugenio va aconseguir obrir la casa de la cultura després d'anys morint-se de risa i de falta de previsió dels primers alcaldes de la democràcia a Tavernes.
Molt trist que el Bipartit siga capaç de tindre dos anys el viver tancat i ara faça autobombo sense reconéixer la seua falta d'interés. No s'ha mirat pel bé del poble, sols es busca aprofitar-se de coses que no els corresponen. Ja van pensant en eleccions?

2 comentarios:

  1. Nomes per curiositat averigua qui ha ocupat el primer lloc del viver d'empreses i desde quan está alli?

    ResponderEliminar
  2. Esta noticia és un montatje del BLOC li han donat una oficina a un amic palmero de Jordi i ara ja donen per inaugurat el Viver d'empreses.
    Quina gentola

    ResponderEliminar