domingo, 8 de mayo de 2011

VICENT EL SAGRISTÀ ÉS NOMENAT FILL PREDILECTE

A la pagina web de l'ajuntament hem pogut llegir que demà dilluns, en el plenari programat a les 20:00 hores, es farà el nomenament de Vicent Llinares, conegut com Vicent el Sagristà de l'església de San Pere, com a fill predilecte de Tavernes.
Els merits de Vicent han sigut ser una bona persona, estar al servici de la gent, ser humild, generós, senzill i un exemple per la ciutadania. Discret, durant la seua vida Vicent el Sagrità ha fet el be sense distincions i per això, per unanimitat serà nomenat fill predilecte.
Fa uns anys es nomenava fill adoptiu al desaparegut Don Ernesto i a Mossen Josep. Lúltim fill predilecte de Tavernes, sino recordem mal i si és aixi corregiu-nos, va ser Vicente Gascón Pelegri.
La nostra enhorabona a tots els partits polítics per haver reconegut la bondat de Vicent en Sagristà.

5 comentarios:

  1. Es un gran acert. El conec molt be i vos dic que es una persona fora de lo comu, un exemple de vida. Es una persona que ha sabut molt be quin paper a tingut en la societat vallera. Vicent enhorabona

    ResponderEliminar
  2. Això sí que és una bona notícia. Tots els del poble estem d'enhorabona. una conducta exemplar, sempre al servei dels altres, donant del seu menjar a qui no té res.
    Tot un exemple callat i discret per a tots.

    ResponderEliminar
  3. T'hem de corregir perquè la veritat i no t'ho pregues a mal, estàs poc assabentat.
    Després s'han fet fills predilectes a Eduardo Arnau i a l'escriptor i autor teatral Jose Monleón.
    T'aconsellem una busqueda per internet en una altra ocasió.

    ResponderEliminar
  4. Per fi un bon acte... una bona notícia, i és que Vicent s'ho mereix.
    Molt bè.

    ResponderEliminar