miércoles, 14 de agosto de 2013

NO TENIM BEQUES MUNICIPALS PEL MENJADOR D'ESTIU DELS XIQUETS PERÒ EN FESTES SÍ TINDREM BOUS AL CARRER

Les festes enguany tindran també bous al carrer. Així es confirmava en la premsa, però canviaran d'ubicació, es faran al carrer la Barca.
La regidora de festes diu que es fa el canvi després de parlar-ho amb la penya taurina (quina?) i vore que el carrer la Barca dóna més seguretat perque enllaça directament amb la carretera. Això és el que es comentava en premsa.
Però la veritat és que no entenem massa eixa afirmació. El carrer Major està més ben conectat a la carretera que el carrer la Barca. Si que és cert que el carrer la Barca té les voreres més amples i prou.
El carrer Major permet arribar als dos extrems dels bous de forma ràpida i dona a la carretera via recta.
Si els bous al carrer eren el lloc ideal durant dos anys del govern de Juan, ara perque es canvia?
Serà casualitat que en eixe carrer hi ha un parell de cases molt relacionades amb regidors en el govern?
No seria més normal parlar eixos canvis amb tots el regidors? No seria normal parlar eixos canvis en les accions de participació ciutadana que s'han paralitzat pel govern?
Encara no està massa clar que han costat, en total, els dos anys de bous. L'ajuntament no va oferir informació. Com es veu diners hi ha pels que es vol. Per a beques del menjador no, però per bous, cavalcades, festiverns i Xavis Castillos sí.
Recordeu que quan els bous es feien en plaça no costaven diners al poble.

9 comentarios:

  1. Tampoc té la Generalitat per a ajudes socials però sí per a partits de bàsket .

    ResponderEliminar
  2. Jordi sempre te diners per al que vol: bous, cavalvada, festivern, sete sois, Botifarra, Xavi Castillo, BIM, Gabinte de premsa, bon jornal,... peró per als necesitats res de res.
    A este xic li fa falta que algú el baixe del nubol en que viu

    ResponderEliminar
  3. I perque no es fan a la plaza del ajuntament ,i el corral que siga la ajuntament.

    ResponderEliminar
  4. I este any faran un dia més de bous per a gastar més diners encara. Al final serà veritat que Jordi sols te diners per al que vol.

    ResponderEliminar
  5. Lo mes bonico del cas es que volen fermos creure que la organizació i tot el que esta relacionat en els bous es cosa de la denominada Penya Taurina. Un altra manipulació del Bloc. Esta penya la va fer Jaume per a tindre un recolzament i poder dir que ells organizaven i feien tot lo dels bous. La penya es un intrument de manipular a la gent.
    A banda dels bous a festes, fan altres activitats al cap del any? Pues no, sols la utilització partidaria per part del Bloc de unes persones aficionades i de bona fe.
    MANIPULACIÓ

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Bloc es un mestre en PROPAGANDA i en MANIPULACIÓ. El que es comenta sobre la penya taurina es un veritat com la muntanya de les Creus de gran. Es un invent de Jaume per a MANIPULAR a un grup d´aficionats i poder tindre a gent gratis per a gestionar el dia a dia dels bous.
      Penya taurina? quines activitats fan?
      Que poca vergonya utilitzar la bona voluntat de unes persones i MANIPULARLES.

      Eliminar
  6. El carrer la Barca no està millor enllaçat amb la carretera, per que el últim tram ( del tanatori als sequers), el tallen els veïns i fan carrer engalanat.

    ResponderEliminar
  7. Algú pot dir-me qui ha sigut el o la il.luminà que a decidit posar el bous al carrer La barca?

    L'ambulancia no tendria que poder accedir per les 2 parts de carrer?

    Altra empastrà del bipartit de JJ

    ResponderEliminar
  8. Al carrer La barca?

    Això per a que es?

    per a que els pocs bars que estan en el carrer Major i la Falla Portal, que podien fer algo de caixa, s'olbliden de guanyar en els dies de festes?

    ResponderEliminar