jueves, 22 de agosto de 2013

NI SANT VICENT NI EL SEGON DIA NADAL SERAN FESTA L'ANY QUE VE

A proposta del govern de Juan, en 2014 ni Sant Vicent, ni el segon dia de nadal seran festa local. El Bipartit ha posat com a festes el 18 de març, i el divendres de les disfresses de festes del poble.
Una vegada més, les idees del Bipartit ens lleven més que ens donen. Ens lleven el pont de Sant Vicent i el segon dia nadal. Els bars i restaurants no els estaran gens agraïts, les famílies tampoc, ja que eixos són dos dies d'ajuntar-se amb els amics o amb la família.
Des de que està el Bipartit que està perdent-se el costum de tindre festiu algun d'estos dies combinat amb el de falles.
Si fem memòria, en l'època d'Eugenio Pérez com alcalde, es va instituir el 18 de març com a festa local i en aquell moment els únics vots a favor d'eixe festa foren els del PP. Sols el PP va votar a favor.
Ara que manen canvien de criteri i ens deixen sense segon dia de nadal ni sense Sant Vicent.
Haurem de fer-nos l'ànim i desagrair al govern de Juan eixa decisió d'acabar amb costums.
Respecte a la festa de les disfresses. Hem de dir que moltes empreses, petits comerços i autònoms aprofitaven la setmana de festes per agafar-se vacances i estava més que normalitzat en el poble.
Ara, amb eixos canvis, pareix que les noves festes locals sols beneficien a un reduït grup de gent i perjudiquen a la gran majoria. És la forma de pensar del govern de Juan.
A nosaltres, al poble, ens queda l'opció de renegar i fer-los vore que no estem d'acord amb uns canvis que perjudiquen a la majoria.

7 comentarios:

  1. Ells que diguen el que vullguen i nosaltres farem el que voldrem

    ResponderEliminar
  2. Jo voldría saber : el dilluns de Sant Vicent hi ha escola?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues resulta que no. No hi haurà escola rl dia Sant Vicent perque es festa eacolar. Osiga que juà redona per als mestres. Festa el dia de Sant Vicent i festa el dia dels disfrassos.
      Uiiiiiiiii jo ja no sé que pensar però quants mestres hi han al gobern municipal i quants acólits mestres té el bipartit ? Piensa mal y acertarás

      Eliminar
  3. Tinc 54 anys. De molt xicotet ja tinc fotos al sequer del uelo volant el caxirulo per Sant Vicent. No h'entenc sincerament. Perqué ?

    ResponderEliminar
  4. No. Es festa lectiva. O el que es el mateix. Els xiquets i els meatres festa. El resto a treballar. Gracies senyors i senyores del bipaetit i senyora Karina. No saben lo agraida que els estix perque com tinc un negoci d'hosteleria i està tot tan biant pues tinsré que tancar eixe dia. I el cambrer que llogava per al pont de Sant Vicent també els h'agraix

    ResponderEliminar
  5. Que fort.
    No ve al cas, xo ... com podeu fer eixes faltes ...
    h'entenc???
    h'agraix??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tinc 53 anys. Treballe desde el 17 anys. Mai he estudiat valencià. No ha pogut ser, però faig l'esforç. Amb poca fortuna vist el teu comentari. T'agrairía que en lloc de criticar fores tan amable de corregir. Gracies

      Eliminar