viernes, 9 de agosto de 2013

EL PP EXPLICA PERQUÈ VA VOTAR EN CONTRA DE 50.000€ PEL PARQUING I ARA ES VEU COM ESTÀ JUSTIFICAT

El PP ha deixat clara la seua postura i perque va votar en contra de destinar 50.000 euros a canviar el sistema informàtic del parquing. Vist açò es veu clarament que tot està ben motivat, i no com volien fer creure alguns blogs del bloc.
Nosaltres no conformant-nos hem fet una investigació per internet a vore com estaven els preus de sistemes de control d'accés i hem trobat barreres de parquing a 1.500 euros, simplement posant a un buscador "barreras de parking". Com es pot vore, si que és una animalada els 50.000 euros que demanava l'alcalde, i no s'enten on compra el Bipartit per a demanar tants diners.
Vos adjuntem una foto de la barrera que hem trobat per internet sense buscar massa.


Esta és la nota que a enviat el PP:
El Partit Popular de Tavernes no aprovarà cap inversió en el pàrquing fins que se li permeta estar en la comissió del pàrquing i puga participar en l'elaboració de propostes que ajuden a millorar el seu funcionament i és preste un servici adequat a veïns i comerços.

En diferents ocasions hem manifestat al sr. alcalde que presente modificacions de crèdit per conceptes únics. Però ell, desatenent les nostres  peticions, contínua presentant modificacions de crèdit en què inclouen conceptes que no tenen res a veure entre si com va succeir en el passat ple que va incloure en la mateixa modificació al pàrquing i al jutjat de Pau.


Durant dos anys el govern del sr Juan s'ha desentés del parquing i l'ha convertit en una estructura deficitària. El parquing porta més de 5 mesos tancat per les vesprades, els caps de setmana i els festius sense que el sr Juan haja mogut ni un sol dit. Ara li vénen les presses al sr. Juan per no haver sigut ni previsor ni cuidadós.

El PP porta dos anys sol·licitant tindre representació en la comissió de gestió del pàrquing però l'alcalde, amb el tarannà a què ja ens té acostumats, no atén a la nostra sol·licitud i no accepta la nostra oferta de col·laboració. Ara hem comprovat amb sorpresa que l'expedient de la comissió del pàrquing està buit i no hi ha cap acta de cap reunió pel que dubtem de la seua eficiència i de l'interés del govern del sr. Juan. Que vol amagar el sr. Juan??

El més preocupant és que ara demanen 50.000 € per a realitzar millores sense aportar cap pressupost ni projecte que justifique eixa quantitat. El PP, fent la seua labor de fiscalització i control al bipartit, considera eixa quantitat que  excessiva. On compra el bipartit? A qui li compra? No compara preus? Fent una simple busca en internet trobem que una barrera costa 1.500 € Iva inclos, l'ordinador del pàrquing funciona, el cablejat està en bon estat i un caixer i un sistema de control d'accés no costa el que l'alcalde demana. Exigim que el sr. Juan detalle per a què volia els 50.000 €, que una altra vegada ixen d'un crèdit sol·licitat la passada legislatura amb el vot en contra del bipartit, i diga a qui vol contractar.

El govern de Juan li dóna l'esquena al pàrquing. Té dos operaris treballant en el mateix horari en el pàrquing quan el lògic seria que un estiguera al matí i l'altre a la vesprada. No s'ha preocupat de comercialitzar les places d'aparcament, no realitza cap tipus de manteniment, els tiquets que va vendre als comerciants no valen per a res i no es reunix amb ells per a buscar solucions i potenciar el pàrquing. En resum, en dos anys no han fet res perquè el pàrquing funcione com es mereix Tavernes.

El PP creu que el pàrquing és un dels actius mes importants de la ciutat, en poques localitats hi ha un pàrquing tan cèntric i accessible com el nostre, cal apostar perquè el pàrquing dinamitze el centre. Que Jordi Juan es deixe de despotismes i ens deixe participar en la comissió del pàrquing, que ens deixe aportar idees i mesures que ajuden a fer que el pàrquing siga un servici com ha de ser. Un pàrquing que aporte qualitat i prosperitat a Tavernes i que ajude a veïns i comerciants. El PP vol aportar sols falta que el Bipartit vullga escoltar.


Estem segurs que es pot fer un pàrquing atractiu, no cal invertir 50.000€ sense justificació i és intolerable que el pàrquing este funcionant a mitja jornada amb dos treballadors solapant hores.

7 comentarios:

  1. No soy experto en la materia, pero sí que habitualmente utilizo el parking. Mi opinión, si el ordenador de la oficina funciona, las barreras de entrada y salida funcionan, el cableado está trenzado por todo el parking. ¿Para qué son los 50.000 e? ¿Solo para el cajero? Creo que el gobierno se ha pasado tres pueblos y ahora tendrá que justificar para qué quería tanto dinero. Esto huele a chamusquina.

    ResponderEliminar
  2. Jordi heredó un parquing en perfecto estado, un parking que abria todos los dias, que daba un buen serviocio y, en solo dos años, está abandonado, deteriorado, solo abre por las mañanas los dias laborables.
    Es el mejor ejemplo de su gestión.

    ResponderEliminar
  3. Me parece innecesario dos personas solo por la mañana. Podrían alternarse mañana y tarde.
    Porque sábados, domingos y festivos no hay servicio y tiene que solucionarlo la policía cuando este servicio no entra en sus cometidos?

    ResponderEliminar
  4. Algú em pot explicar perquè hi han dos operaris treballant en el parquing en el mateix horari??? No li trobe sentit.

    ResponderEliminar
  5. Està mal gestionat el parquing. És perquè no saben mes o.perque volen fer deficitaries unes instal.lacions que ha fet el PP?? És un servici bebeficiós per al comerç i per als veins. Si tot ho gestionen igual... apanyats estem.

    ResponderEliminar
  6. Li se ha donat la sufiencien campanya publicitaria al parking?

    La gent sap que si aparca durant 29min. no paga rés?

    Ja estic fart de sentir dir que el parking es deficitari, quant la gent de Tavernes es desplaça a Gandía o a Valencia i va en cotxe en voleu fer creure que ningú va als parkings?

    Vinga va! que en Tavernes per anar de casa al futbol o baixar a la orxateria tot el món agarra el cotxe, pues despres no es quexeu que no es pot aparcar al carrer.

    Tenim un parking en pleno centre de Tavernes, els comerços tenen que estar contents per facilitar als seus clients un lloc d'aparcament, això si falta que el govern tinga ganes de sol.lucionar els problemes.

    ResponderEliminar
  7. Eso de que es un servicio beneficioso para el comercio y los vecinos es falso. Sólo hay que recordar la cantidad de plazas de aparcamiento que tenía el paseo antes y que ahora no, es gente que no aparca y no va a la zona. Además ¿cuantos comercios cerraron durante la construcción del parking?. En resumen: una obra innecesaria y que ha perjudicado al comercio y a los vecinos.

    ResponderEliminar