lunes, 12 de agosto de 2013

"BIPARTITO SHORE: MÉS HORES EXTRA PEL JEFE DE LA POLICIA. I EL POBLE ES QUEDA SOLS AMB UN POLICIA"

Una vegada més s'ha posat el dit en la llaga i s'han tret més vergonyes del govern de Juan. En este cas el PP ha tornat a fer públic que el Bipartit ha seguit pagant-li hores extra a la gana al jefe de la policia.
El PP ja va destacar que s'havien pagat en maig 1.700 euros d'hores extres al jefe de la policia, més 500 euros de productivitat i açò cal sumar passa de 2.000 euros llargs de nòmina. Quasi 5.000 euros en un mes.
Ara trobem altra flautà del Bipartit pagant-li 1.368 euros d'hores extres al cap de la policia.
A tot açò l'alcalde no ha donat cap explicació del motiu d'eixes hores extra. Si els 1.700 euros es justificaren com a que estaven preparant les activitats de l'exstiu, ara si ja estan preparades perque es paguen quasi 1.400 euros d'extres?
Com és possible que es facen tantes extres en un procés d'oposicions per la plaça de jefe de la policia local? Si fa huit hores al dia, si fa hores extres, si estudia per les oposicions...quan dorm?
Mira que el Bipartit està fent desbarats. Hores extres a la gana per a uns pocs, en un moment on hi ha més robatoris que mai i no es paren. Amb eixos diners d'hores extra es podria agafar altre policia i posar-lo a xafar el carrer i no tindre tanta burocràcia en oficines.
El més greu és que el PP ha denunciat que el mes passat va haver un moment on sols hi havia un policia en tot el poble, i altra ocasió on hi havia un policia i dos interins per tot el poble. És una clara falta de planificació de la regidoria que porta Evarist Sansaloni.
El PP ha felicitat als policies de peu per la seua tasca, però ha criticat la falta de planificació del regidor i el jefe de policia. Els sindicats abans de l'estiu ja digueren que la plantilla policial era insuficient. Sansaloni enlloc da'tendre esta petició va despreciar els sindicats i ara trobem que un cobra hores extres mentre el poble es queda sense policies, totalment insegur i amb un gasto de supercotxes de policies que ens costaran 100 euros cada dia.

4 comentarios:

  1. En lo que cobra d'hores extres mensuals, podrien crear una plaça de policia.
    QUE POCA VERGONYA!!

    ResponderEliminar
  2. Si en Tavernes hem tingut 1 sols policia crec que es motiu suficient perque dimitisca el regidor de seguretat i qui mane de a policia. No es pot consentir. Els lladres fan el que volen i nosaltres, pagant contribucions cada vegada mes cares, ens hem d'aconformar amb 1 sol policia

    ResponderEliminar
  3. I mentre, locals de la platja i el poble veuen com els destrossen màquines i finestres, mentre un "senyor" esta tancaet en el ajuntament "fent hores extres". Desprès que pregunten per que les cases estan convertint-se en fortins....

    ResponderEliminar
  4. Una gestió pèssima. Es dona igual tot. Només fan be l autobombo i colocar-se.

    ResponderEliminar