viernes, 31 de octubre de 2014

TOT BALONS FORA MENYS ASSUMIR RESPONSABILITATS

Estos dies es criticava que diumenge es van produir llargues cues en la carretera a la platja perque el camí Reial estava tallat per la competició Iron Man que es feia a Gandia.
La gent que anava a la mar, o volia arribar a les carreres de cavalls a la platja es va trovar en llargues retencions i sense cap avís o ruta alternativa.
Com era d'esperar, el blog cotorrer s'ha afanyat a dir que no és responsabilitat de l'ajuntament i diu que era un acte organitzat a Gandia. També diu que de Gandia han demanat disculpes per les molèsties generades a Xeraco, Tavernes i Cullera.
Però quan assumiran responsabilitats?
No ens creiem que ningú, en tot l'ajuntament, sabera que es feia el Iron Man a Gandia i que afectava a Tavernes. Segur que algú sabria algo, i si nó eixe ha de ser l'obligació de la policia i els nostres governants.
De res ens val que ara altre ajuntament diga que ho lamenta. El que no es pot entendre és com en Tavernes cap dels polítics va reaccionar, i la policia no es va adelantar a les cues. No potser que com el Iron Man es faça a Gandia es passe del tema. L'obligació del nostre ajuntament és vetllar pels seus veïns i no desentendres.
Total que durant tot un dia, amb actes programats, tenim un camí tan important com el camí Reial tallat i al nostre ajuntament se li'n fot!
Quan es fa una volta ciclista o un gran fons l'ajuntament actua. Per que ara amb l'Iron Man no? No serà perque la carrera de cavalls estaba promoguda per la regidoria de turisme (PSOE) i a seguretat ciutadana (Bloc) li va donar igual?
No ens valen tirar balons fora, els nostres governants són responsables del que passa al nostre poble, no poden girar el cap i mirar a altre costat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario