viernes, 10 de octubre de 2014

"YO NO SOY TONTO ¿Y TÚ?" QUIN CRITERI S'HA SEGUIT PER ASFALTAR DOS CARRERS?

Ja tenim servida altra polémica amb Jordi Juan al capdavant. Parlem dels dos carreres que s'han asfaltat, encara que en realitat no han sigut dos carrers, sols dos trossos. Ha sigut al carrer sant Benet i al passeig Colon.
Les critiques ja han començat a rodar pel poble, i no ens extranya. Llancem esta pregunta, quin criteri s'ha seguit per asfaltar estos carrers?
Clar està que els feia falta, però hi ha molts altres que també tenen falta i no s'ha fet res.
Hi ha gent que diu que els dos trossos asfaltats tenen molt a vore amb gent del Bloc. Nacionalistes han dit a les xarxes socials que afirmar això és un atac a la intel·ligència, però la veritat és que en el cas del passeig és just baix de casa de l'alcalde i en el carrer sant Benet prop d'on viu una persona molt vinculada al Bloc, que ha sigut regidor i ara té un càrrec de confiança del govern de Juan.
Casualitats? Molt extrany és tot.
Estarem tots d'acord que per exemple el camí la Dula és molt urgent. Passen molts cotxes, és una entrada del poble i prop està un centre escolar. Però este carrer s'ha quedat a la cua. O altres com Portalet,
El govern de Juan s'ha gastat 15.000 euros en l'asfalt d'estos dos trossos, i se'ls gasta ara a set mesos per les elecciones. En més de tres anys no ha asfaltat cap carrer en el poble, i ara n'asfalta dos i on coincideix que viuen pesos pesats del Bloc.
Tampoc s'han asfaltat camins rurals en tota la legislatura, vorem que passa?
Juan diu que hi ha un estudi fet a l'ajuntament sobre les necessitats de reparar els carrers. Segur que està, però per ara ha servit per a ben poc.
Una pinzellada d'asfaltat per tindre una foto en elecciones i que no els diguen que en el poble no asfaltaren ni un carrer.
No cal ni recordar que Juan té el llistò molt alt en asfaltat de carrers. El PP en va fer molts de carrers, Corralot, santa Barbara, Mitja Galta, Quevedo, sant Josep, tot el centre... I per ara asfaltats estan el carrer de baix on viu l'alcalde i altre on viu un antic regidor del Bloc. La resta a la cua.
Juan diu que no s'arregñen més carrers per un problema de pressupost. Però no li sobraren 1'5 milions l'any passat? On estan? 15.000 euros es l'1 % del que li sobrava l'any passat. I l'altre 99%?

2 comentarios:

  1. Asfalten carrers però no arreglen les voreres que estàn fetes pols.
    I la platja? Faran algo a la platja?

    ResponderEliminar
  2. I els pasos d cebra dl poble i platja? Xq están tots esborrats. No sen veu cap.

    ResponderEliminar