lunes, 27 de octubre de 2014

EL PP DEMOSTRA QUE EL GOVERN DE JUAN PERMET QUE UN SOL FUNCIONARI TINGA AL SEU ÚS UN COTXE DE 900 EUROS AL MES MENTRE LES ANÀLISIS ANAVEN EN UN CAMIÓ A GANDIA

El PP ha demostrat que mentre les anàlisis de sang anaven a Gandia en un remolc, hi havia un ctxe que ens costa 900 euros al mes disponible i que eixe cotxe està per un ús exclussiu del cap de la policia segons el PP. Han pillat al govern de Juan en bragues, com se sol dir coloquialment, i fent el ridicul. Esta és la nota del PP i les fotos que donen fe del que es diu a la nota:


I mentre este cotxe estava a disposició d'una sola persona, les anàlisis de la gent anaven a gandia així


NOTA DEL PP:
"El Partit Popular de Tavernes vol denunciar l'ús partidista i individual que realitza l'Intendent de la Policia Local d'un dels dos vehicles híbrids que va adquirir amb rènting el consistori per decisió unilateral del govern de Jordi Juan. Mentres que hem vist com les anàlisis de sang de Tavernes a Gandia es portaven en el remolc d'un camió ple de ferramentes, el funcionari de la policia tenia a la seua completa disposició un fantàstic vehicle híbrid per al seu ús personal. Tots hem pogut veure com este vehicle ha estat aparcat uns quants dies en la contornada del domicili del funcionari, en horaris que no quadren amb la seua jornada laboral i inclús durant caps de setmana. Açò és sens dubte un mal gestió dels recursos que es paguen amb els tributs dels ciutadans. El govern presidit per Jordi Juan va contractar dos cotxes en rènting sense opció de compra per cinc anys pagant 1.797 euros al mes. El que suposa un gasto de l'operació de 107.854 euros. D'eixos dos cotxes un ni s'ha retolat i no s'usa per a patrullar els agents. Eixe vehicle ho usa l'Intendent, i a ell se l'ha vist conduint-ho portant a l'alcalde a l'estació de trens o anant ell mateix a un curs de comandaments. "Es un despropòsit tindre eixe gasto perquè l'Intendent tinga cotxe i mentres les anàlisis de sang dels veïns hagen anat a Gandia en un remolc i el que és més indignant és que l'alcalde Jordi Juan diga que el que no estiga conforme que vaja a Gandia a portar el seu análisis" indica el portaveu del PP, Manolo Vidal. Al seu dia la formació política nacionalista de Jordi Juan va criticar el govern del PP per destinar puntualment un agent i la furgoneta de la Diputació a acompanyar a l'anterior alcalde a realitzar diverses entrevistes en un mateix matí per a gestionar projectes i ajudes per a Tavernes. Fruit d'estes reunions es va aconseguir el quarter de la Guàrdia Civil, el nou institut, el Braç Treballador, l'Escoleta de la Mar o la escola Víctor Calatayud entre altres molts projectes. Ara els recursos no són per a gestionar els interessos del poble, sinó perquè una sola persona els gaudi. El cost del cotxe de l'Intendent ascendix a quasi 900 euros al mes, a més de la seua nòmina, productivitat i extres, que en alguns mesos han ascendit a uns 5.000 euros. Açò és una barbaritat del govern de Juan, i més quan les anàlisis han hagut d'anar amb un vell remolc fins a Gandia. No hi ha una bona gestió dels recursos" s'indica des del Partit Popular.

1 comentario:

  1. Jordi Juan: "i si no vos pareix be aneua a viure a altre poble"

    ResponderEliminar