viernes, 17 de octubre de 2014

ALTRA PATINADA DEL GOVERN DE JUAN, NO DÓNA CONTER DEL QUE NO LI CONVÉ.

Estos dies s'ha sabut i s'ha vist en premsa que s'ha dictat sentència en el juí que tenia interposat l'antic jefe de la policia local de Tavernes contra la sanció que li volia proposar el govern de Juan de 4 mesos sense treballar ni cobrar.
Els fets són de tots coneguts. En arribar el govern de Juan, amb secretisme i nocturnitat, va anar introduint un nou cap de la policia. Es veia per l'ajuntament dies abans de ser jefe i de la nit al dia es va dir que anava a ser ell el nou intendent.
Lògicament va haver conflicto. L'antic cap de la policia i l'alcalde tingueren les seues diferències i discusions per les dos parts.
El govern de Juan va proposar suspendre a l'antic cap durant 4 mesos de faena i jornal.
Ara la justícia diu que s'en passaren amb la sanció. Que era exageradament escessiva i li dóna pràcticament tota la raó a l'antic jefe de la policia perque els tribunals rebaixen la sanció de 4 mesos a sols 4 setmanes.
Això mostra que directament el govern de Juan va anar a per l'antic cap i damunt amb mala llet com solem dir els valencians.
Cap dels expedient que li havia posat el govern de Juan a l'anterior intendent ha prosperat com volia l'alcalde i en tots ha perdut, demostrant-se que s'ha menejat per rencor, malixia i rabia, fets que no haurien de donar-se entre els que ens governen. Estan per donar llum i no fum.
Però encara hi ha més. Per que l'alcalde no ha donat conter d'esta sentència? Per que se l'ha callada? En el cas de la moció de censura si que va donar conter, però ara com no li convé ha callat la sentència.
Coses com estes li lleven la careta a l'alcalde i es veu ràbia, maldat i en no donar conter públic també poca transparença. Á l'alcalde li agrada gastar la paraula "transparença", però sols de boqueta, perque quan les coses no li convenen calla i no diu res.

1 comentario:

  1. Com podem saber els diners que shan gastat en judicis, expedients, abogats, costes...? Temps de funcionaris?
    I esta clarisim que lo que no es conve ho amaguen!

    ResponderEliminar