miércoles, 15 de octubre de 2014

ALCALDE: FALTA SABER ESTAR PERÒ SI PARAR LA MÀ A FINAL DE MES

És molt precocupant el caràcter que està prenent l'alcalde de Tavernes. L'última del senyor Juan ha sigut estar ausent tot el pont d'octubre i fallar a quasi tots els actes del 9 d'octubre i també als de la festa del Pilar que celebra la guardia civil.
L'alcalde, ha faltat a la festa de la guardia civil i ha sigut l'únic alcalde de la Valldigna que no ha estat present.
En fotos s'ha vist a l'alcalde de Benifairó, al de Simat i inclòs a l'alcaldessa de Barx. Però el señor Juan no estaba i no ha donat cap explicació.
El seu càrrec inclou responsabilitats i estar als actes de la guardia civil era una obligació seua.
Clar està que els nacionalistes radicals no són massa amics de la guardia civil, però això no lleva que com a càrrec polític ha d'estar present en esta festa.
Tota la Valldigna feia costat a la guardia civil per la seua tasca de defensa del benestar, tota menys l'alcalde de Tavernes que no sabem on estaba, però no se'l veia.
Però la història no acaba ahí. Tampoc va estar present en la festa del Pilar ni el jefe de la policia de Tavernes ni cap  agent. Hi havien d'altres poblacions, però de Tavernes.
És una falta de respecte total per part de l'alcalde i la policia de cara a la guardia civil.
No és la primera vegada que l'alcalde falta al seu deure en actes institucionals.
Ja va desapareixer en festes, quan no se'l va vore ni en la mascletà ni en les disfreses.
Tampoc ha donat cap explicació.
Quan era president de la mancomunitat de la Valldigna ja faltava a molts actes.
Tot una falta de saber estar, però sí de saber parar la mà a final de mes.
Ací vos posem un extracte de la nota que en el seu dia feren els socialistes criticant la falta d'educació de l'alcalde a festes:

Els socialistes de Tavernes de la Valldigna lamentem el comportament que ha tingut l’alcalde i els regidors del grup Compromís-BLOC que en un acte de festes, on tenia programada una visita la corporació municipal, s’han comportat d’una manera inapropiada per a qui representa un municipi, deixant de banda el protocol i l’educació.

 La regidoria de Festes dirigida per la Srta. Altur ha organitzat les paelles per als més majors de la ciutat al pavelló multiusos. Aquest acte festiu es realitza any darrere any a les festes de Tavernes i de forma habitual la corporació fa una visita per desitjar bones festes als veïns allí presents. En aquesta ocasió, el Sr. Juan i alguns regidors de Compromís, han anat de forma individual deixant a la Regidora que ha organitzat la festa i a la resta de regidors, al marge. A més a més han fent una plantada als músics, que estaven esperant l’hora prevista per començar l’acte i que han estat menyspreats per el Sr. Juan, qui no ha tingut a bé esperar-los i ha entrat sense ells.

 Considerem que aquesta falta de respecte i lleialtat als càrrecs públics que representen els regidors no es pròpia ni digna de qui ostenta un altre càrrec públic, més encara si aquest és l’alcaldia. Si el Sr. Juan no sap estar a l’altura del lloc que ocupa deuria de plantejar-se deixar  la funció pública, perquè els veïns de Tavernes es mereixen un alcalde que estiga al servei de tots i no pose per davant els seus interessos de partit i electoralistes als del bé comú.

1 comentario:

  1. Tampoc ha donat encara explicacions de perquè estava al palco VIP del Valencia en un partit de la Champions.

    ResponderEliminar