martes, 7 de octubre de 2014

LA POPULARITAT DE JUAN BAIXA I ARA VOL ARRIMAR-SE A PODEMOS

En les xarxes socials l'alcalde ha volgut arrimar-se a Podemos i ha dit en Internet "si Compromís aporta l'organització i el municipalisme i PodemPV nova gent, aleshores guanyarem la Generalitat".
L'alcalde vol vore si repunta un poc la seua popularitat però ho té mal. S'ho tenia molt cregut però la gent ha vist que en tres anys no ha fet quasi res i que no ha sigut capaç de dirigir un equip de govern per les seues formes.
Ara vol aprofitar-se de Podemos i busca vore si sumant Bloc, Iniciativa, Compromis, UPV o com es diga ja el seu partit pot fer alguna cosa en Valencia i de rebot en el poble.
Però ho té mal perque cobrant un salari i convertint-se en "jornaler de la política" s'ha convertit en "casta".
Ara a l'alcalde es veu que ja no li val el PSOE i vol arrimar-se a Podemos. Podemos no ha dit res, però dubtem que vullga ajuntar-se amb Juan, un director d'orquestra amb el que és molt difícil compartir govern.
Podemos calla i pensem que fa be.
Pensem que la llei de l'embut dels nacionalistes no agrada a ningún, ja sabeu "llei de l'embut: lo ample pa mi i lo estret pa tu"

2 comentarios:

  1. Com podem tindre d'alcalde a una persona disposta a governar amb un partit que no te lider a la Comunitat Valenciana, no te programa a la Comunitat Valenciana i no ha decidit si es presentarà a les eleccions a la Comunitat Valenciana?
    Este xic està nervios i no sap on arrimarse per continuar cobrant jornal polític

    ResponderEliminar
  2. Un poble sense inversions, sense idees, sense haver demostrat res, amb un govern trencat, sense futur. Jordi ha decebut.

    ResponderEliminar