miércoles, 22 de octubre de 2014

L'ÚLTIM ANÀLISI DE SANG DE L'ALCALDE DEMOSTRA QUE TÉ UN EXCÉS DE SOBÈRBIA (INTENTEM SER IRÒNICS)

El nostre poble ha sigut la risa amb la gestió del govern de Juan portant la sang en un remolc a Gandia. Hui la prensa ha dit que les anàlisis estan bé, però han demanat a l'ajuntament que canvie de mitjà de transport.
Front la pressió social el govern de Juan ha cedit i ha canviat de vehicle. No per convicció, sols perque hem fet el ridicul.
Sabut és que la sang s'ha portat en el camió a l'aire lliure des de fa mesos, molts mesos, a Gandia. I tots sabem d'algun cas que si que hi ha hagut que repetir analítiques. Tal vegada, i açò no és demostrable, seria perque per molt aillants que siguen els contenidors de la sang, no es bo que baja pegant-los el sol.
L'alcalde ha criticat a la Conselleria, als periodistes, als periòdics i amb el blog que està lligat a ell directament ja intentat confondre i inclòs tirar culpes als seus socis de govern.
No es pot admetre que la sang es portara com es feia i era una "xapusa" com ha dit el PP.
Però el nostre alcalde peca d'orgull i per la seua sang corre la sobèrbia i això ha fet que no demane disculpes ni ningún dimitisca i Gandia ha dit ben clar que EIXA NO ERA LA FORMA ADEQUADA DE DUR LA SANG.
Però res, l'alcalde seguirà cobrant sense demanar disculpes i intentant culpar a altres per no fer be la seua responsabilitat.

5 comentarios:

  1. Es curios com justifiquen les coses els del bloc.
    Diuen que les mostres no estan mal be pero no diuen que els hanpegat el toc ben pegat.. Es increible vore com justifiquen lo injustificable

    ResponderEliminar
  2. Considero que la chulería del alcalde al decir que quien no quiera que su sangre vaya en furgoneta que se vaya a Gandia es inapropiada para su cargo. Ha faltado al respeto a los vecinos.

    ResponderEliminar
  3. Algo ha passat amb les mostres pa que l'alcalde recule i ordene que es deixe de portar la sang en la fregoneta.
    Un dia diu que a qui no li parega be que les mostres vajen en fregoneta que s'en vaja a Gandia i al dia següent ordena que no vajen en furgoneta.
    Que amaga l'alcalde? Que ha passat per eixe canvi tan radical?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo t'ho diré. Ahir van fer una reunió al blocòdrom i li van dir a l'alcalde que deixarà de dir tonteries i fer el xulet..
      Son pare el va castigar sense sopar.

      Eliminar
  4. Ja està clar!! Amb el sou que cobra de tots els vallers segur que el Sr Juan té un seguro metge privat i com que ell no és fa les analítiques a l'ambulatori del poble igual l'hi dona com es porten les mostres a Gandia. INDIGNANT Sr JUAN!!!! si fòra un mileurista com som molts, açò no passaria

    ResponderEliminar