miércoles, 8 de octubre de 2014

ALTRA POLÈMICA PEL GOVERN DE JUAN. SE'N PASSAREN AMB L'EX CAP DE LA POLICIA

Hem vist en prensa i blogs com la justícia a rebaixar moltíssim la sanció que l'ajuntament li va fer al cap de la policia local que Jordi Juan va llevar per posar-se altre.
L'ajuntament li va posar un expediente on el sancionava amb quatre mesos sense sou ni treballar al que havia sigut cap de la policia.
Eixe fet va generar una discusió pujada de to entre el policia i l'alcalde. La sanció va ser recurrida pel sancionat i ara la justícia li dona en la seua majoria la raó.
Dels quatre mesos que li va posar de sanció l'ajuntament, el jutge diu que sols tocava haver posat quatre setmanes. Vaja que la justícia ha demostrat que la sanció proposada pel govern de Juan era escassivament elevada.
Es veu així com el govern de Juan es va ensanyar injustament amb un treballador de l'ajuntament.
La justícia diu que ara se li tenen que pagar a l'ex cap de la policia els diners pels tres mesos que el privaren de treballar i cobrar. Això vol dir que l'ajuntament pagará 10.000 euros al policia, sense haver treballat, per una excesiva sanció decidida unilateralment pels tentacles del govern de Juan.
El poble haurà de pagar la mala gestió de Juan.
L'alcalde no va ser comedit en posar un expedient i se'n va empassar quatre voltes més del que tocava.
El més preocupant és que dels cinc expedients que li posaren a l'anterior cap de la policia tot ha quedat amb un no res, demostrant-se implicitament que el govern de Juan va anar a carregar-se amb mala sang a l'anterior jefe de la policia.
Altra polèmica que va mostrant la vertadera cara de Juan.

2 comentarios:

  1. Els jutjes van posant a Jordi al seu lloc però la seua xuleria la paguem tots els veins amb els nostres impostos.
    Se sap algo del jui de la discusió en Pa Dur i posterior retenció d'un regidor de Favara per ordre del JJ?

    ResponderEliminar
  2. JJ té més procediments judicials oberts que mai! Pero com pagem tots els del poble... Que mé dona? Aquest any quants diners s'han dstinat a judicis? 200.000€?

    ResponderEliminar