jueves, 2 de octubre de 2014

JORDI JUAN, PARAULES, PERÒ POCS FETS. LA BATALLA PERDUDA DE L'EDUCACIÓ

L'alcalde de Tavernes ha parlat molt, ha fet molta foto, però ha fet poc, molt poc.
Ens referim per exemple a l'educació.
Ha fet quatre reformetes en elagun col·legi i poc més.
Per ara serà recordat com l'alcalde amb el qual es van perdre els cicles de nocturn, el institut Jaume II el just no va ser remodelat, l'escoleta de la platja estaba tancada i l'escola Victor Calatayud va tardar tres anys en fer-la i això que el PP li va deixar el projecte, el finançament i les cases on anava l'escola ja mirades.
La veritat és que en educación el senyor Juan perd per golejada si ho comparem en la pasada legislatura on tinguerem la construcción d'un  nous institut que és la inversión més gran que s'ha fet a Tavernes en la seua història, es va fer l'escoleta de la platja, es va iniciar la nova escola Víctor Calatayud i es van fer diferents reformes als col·legis municipals.
Li quedava a Juan bregar per l'institut i sols ha fet que enviar un o dos paperets a Conselleria. L'escola de la mar es de tot menys escola, els col·legis municipals tenen molt poca inversión i la Victor Calatayud ha tardat tres anys en obrir.
Per no parlar que l'any passat es va pulir les ajudes per material escolar.
Els "proges" ho són de boqueta, però fets ni un.
L'educació ha sigut una de les batalles perdudes de Juan.

1 comentario:

  1. I això que Jordi Juan és mestres i a sa cass tots es dediquen a la educació menys un que es dedica a gestionar un blog compromes.

    ResponderEliminar