lunes, 3 de noviembre de 2014

DIGA EL QUE DIGA EL GOVERN DE JUAN, NO HI HA AMPLIACIÓ DEL CEMENTERI I QUEDEN BUITS SOLS 79 NIXOS

El govern de Juan torna a mostrar com és capaç de marejar a tot el món menys asumir responsabilitats en el cementeri municipal.
El PP enviava una nota de prensa on es deia que quedaven menys de 80 nixos buits i que enguany ja s'havien mort 170 veïns. Es veia amb preocupació que d'ací poc no hi haurà espai per fer soterraments i que tampoc s'ha previst l'ampliació del cementeri.
Quan el PP governava es van fer negociacions per a comprar els terrenys que estan junt el cementeri, i es va fer un prèstec per comprar-los. Va arribar al govern Juan i tot es va paralitzar, i els diners del prèstec ja se'ls ha gastat sense haver ampliat el cementeri.
Ara el govern de Juan, enlloc d'assumir la seua falta de previsió, s'ha posat a desviar l'atenció, a tirar balons fora, a través del seu blog cotorrí.
Allí es diu que si es van fer nixos nous, que si es van proposar 100.000 euros per arreglar nixos, que si el PP no va voler. TOT MITGES VERITATS.
Clar que s'han fet nixos, però s'han fet pocs. Ara es veu que sols en queden 79 lliures. Es volien gastar 100.000 euros pero en una partida molt superior i el PP va demanar que es fera desglossat partida per partida. Però el govern de Juan no volia fer-ho per separat, volia ajuntar despeses i així és més difícil poder-lo controlar. Sempre serà més transparent anar partida per partida que no totes en una gavella.
I el que no aclareixen els cotorrins és la poca previsió de Juan en l'ampliació del cementeri. Ahí callen i no diuen res. I això que el PP els va deixar els diners per fer l'ampliació!.

1 comentario:

  1. El problema és que el govern de Juan no diu res. Ací piula el Cotorro que tots sabem que és qui mana de l'alcalde.

    ResponderEliminar