lunes, 27 de octubre de 2014

BLOC I PSOE CADA DIA LA RELACIÓ ESTÀ MÉS DETERIORADA

Estos dies trobem que la relació entre el Bloc i el PSOE és tan inexistent que arriba a ser roïna, d'odi, i d'enfrontament constant.
Com sempre, els arguments els basem en fets.
Diumenge hi havia cursa de cavalls a la mar. La regidora Canet va entregar els premis, l'alcalde estaba per allí i no va desaprofitar perque tots el vegueren, però entre els dos no va haver gens de relació.
Hui dilluns el regidor Borrás del PSOE diu que ha aconseguit que s'amplien les rendes de garantia social per a Tavernes. Però els de la Cotorra, tan amics del Bloc i de l'alcalde, diuen que l'increment de les ajudes de la renda de garantia social ho ha fet la Generalitat per a tots els pobles. Açò clama al cel, els de la Cotorra reconeixent que la Generalitat Valenciana ho ha fet be sols per desmentir a Borrás i fer-lo quedar mal.
Tot un desproposit, que és el fruit d'un tripartit que va nàixer sense cap programa, ni cap idea clara. Jordi Juan, com a director d'orquestra del govern, ha fracassat i no ha sabut donar-li al poble una governabilitat. Es va a "salto de mata" i ara a buscar protagonisme buscant uns vots que no els arribaran.
La gent ha sabut qui s'amaga darrere de la careta de l'alcalde i el descontent dels veïns amb Juan va en augment cada dia.

1 comentario:

  1. El tripartit va naixer sense programa. El seu objetiu era que no manara el PP que va se el guanyador de les eleccions.
    Un govern sense programa és un govern sense objectius i acaba mal com li pasa al tripartito de Tavernes.

    ResponderEliminar