sábado, 4 de octubre de 2014

PODEMOS PREN FORMA A TAVERNES

Per les xarxes socials va rodant una foto que va mostrant com està formant-se Podemos a Tavernes. esta és l'última foto, encara que no oficial, que s'ha vist per les xarxes.

9 comentarios:

  1. Hi ha que canviar les formes de governar
    PP, PSOE, BLOC, EU tots son casta.
    Junts PODEM

    ResponderEliminar
  2. la veritat es que el bloc ha segut un desengañ. no ha fet res de bo. jo veig en la foto uns cuants que pensava que eren del bloc.

    ResponderEliminar
  3. Pues si vamos a ser gobernados por los de esta foto ... sí que tiene razon Rodríguez Ibarra cuando dijo en la tele que los de Podemos no se presentan a las locales para no poner caras a la marca porque cuando ello suceda no les vota después nadie y con todos mis respetos estos señores de la foto no están para gobernar ni una barca de remos.
    Y por cierto, donde están Angel y Raúl que fueron quienes lanzaron la marca aquí ?

    ResponderEliminar
  4. No sau donat conter que esta foto es para ferli mal a Podemos

    ResponderEliminar
  5. Morera diu que Compromis i Podemos aniran junts en les properes eleccions però Podemos diu que no anirà amb la casta.

    ResponderEliminar
  6. PSOE i Bloc li tenen por a Podemos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, el PP no.
      A nivell autònomic i estatal van a fotre tant a esquerra com a dreta i en el poble es presente qui es presente, si ho fan, deurien traure'n minim 1-2. Hi som molta gent al poble amb simpaties per Podemos i no hem eixit en cap foto. No serem els 4 rars del poble, amb cura.

      Eliminar
  7. Jo crec que Podemos pot traure regidors en Tavernes. Representen a la gent d'esquerres de veres cosa que BLOC i PSOE han demostrat que no ho son.

    ResponderEliminar
  8. Cada foto amb diferent gent...
    D'assemblees diferents. Que jo sàpiga encara no hi ha cercle a Podemos. I la cúpula de Podemos que encara no ha dit ni mú sobre presentar llistes als pobles.
    Tot es desviar l'atenció i parlar per desacreditar. Clar que Podemos podria llevar vots i no pocs a l'esquerre (als vots d'esquerres desenganyats amb Compromís) però sobretot als de la casta PPSOE.
    Que estos últims vagen amb cura a vore si canvien les cares...

    ResponderEliminar