martes, 21 de octubre de 2014

LA GRAN CAGÀ DEL GOVERN DE JORDI JUAN, QUINA VERGONYA!

Estem al·lucinant amb el que hem vist a la premsa. L'ajunament de Tavernes porta les anàlisis de l'ambulatori del poble a Gandia en el remolc d'un camionet, pegant-li el sol i junt a ferramentes de treball.
Les caixes blanques són les anàlisis
És increïble, indignant, vergonyós, irrespetuós, temerari, inadequat, ridícul. Poseu-li el qualificatiu que preferiu, és simplement una vergonya i els veïns no ens mereixem este tracte tan denigrant per part del govern de Juan.
Però el més vergonyós és l'actitud de l'alcalde tirant les culpes a la Conselleria i dient que li correspon a ella i no a l'ajuntament. Però este senyor no sap el que diu? Des de fa molt anys, inclòs abans que nasquera l'alcalde, la sang ja la porta l'ajuntament a Gandia amb mitjos propis i mai s'havia fet tanta temeritat.
Creu Roja, la policia i la brigada han portat les anàlisis a Gandia, però sempre dins d'un cotxe amb condicions, no en un remolc i junt a palustres, pasteres i heines de treball.
Enlloc de reaccionar, el govern de Juan no assumeix culpes i s'excusa del que no té excusa.
No hi ha cap excusa vàlida. Hi ha molts cotxes que poden gastar-se pel transport i serien vàlids. Hi ha un monovolumen blanc de la policia, el Laguna també de la policia, un Fiat, un Clio, cotxes de policia, furgonetes de tots els colors i inclòs un cotxe de renting que el té el jefe de la policia pel se ús i que perfectament haguera servit per anar a Gandia. Tot menys el potet amb el que han anat les anàlisis a l'ire lliure.
Altres blogs demanen la dimissió de l'alcalde. Nosaltres no la demanem perque pensem que és de caixó que algú haurà de responsabilitzar-se dels fets i deixar el seu càrrec perquè ja sigut una burla a tots els ciutadans.
Vergonyós el que hem vist. El govern de Juan ho sabia i li donava igual consentint-ho.
Despreocupació total de Juan i ara caldrà que es demanen responsabilitats.

5 comentarios:

  1. TVE ha estat grabant pel poble este matí. Que vergonya de poble i que vergonya d'alcalde ixim en la tele per fer riure a tota Espanya.
    #XordiDimissió

    ResponderEliminar
  2. Jordi l'has cagat a tope i en lloc de disculparte estas tirant balons fora. Patétic

    ResponderEliminar
  3. malfet jordi""" no averes tingut que permitiro

    ResponderEliminar
  4. El papa de l'alcalde deu estar rabiant de vore el ridícul que ha fet el seu xiquet

    ResponderEliminar
  5. El papa encara està contestant tots els comentaris que critiquen al seu Jordi i el temps que li sobra el dedica a manipular en la Cotorra.
    El xiquet ha l'ha cagat i no vol reconexer-ho.
    Segur que a Jordi li han pegat un bon marmoló en sa casa.

    ResponderEliminar