sábado, 11 de octubre de 2014

"A GUANYAR DINERS": EL RÀDAR PER TAVERNES I SENSE AVISAR

Estimats seguidors, vos comentem l'última. El ràdar mòbil està per Tavernes. Ens pareix genial que es perseguisquen el excessos de velocitat, però si que hem de dir que ahir el ràdar anava pel poble i l'ajuntament no ha avisat.
Era normal que quan es feren campanyes de control de velocitat s'avisara i així es volia aconseguir que la gent no anara fort per dins del poble. Avisant s'aconseguia que la gent no correra i s'evitava un afany recaudatori.
Ara hem vist que ja no s'avisa, l'ajuntament posa en marxa el ràdar i a pillar a qui es puga i a recaptar més i més diners.
Per que s'ha deixat d'avisar a la població? ES busca recaptar? No és millor concienciar i després multar a qui no seguisca les normes?
Ahir el ràdar estava a l'eixida de Tavernes. Ens pareix molt be que es controle en  la carretera, però al passeig, al passeig Colon, al carrer Calvari, Major i molts altres carrers hi ha excessos de velocitat.
Sense avisar de que tenim en marxa el ràdar sols s'aconseguix multar, i no concienciar.

3 comentarios:

  1. Ja fa dies que van per ahi amb ganes d'arreplegar diners.
    El bipartit no avisa però els wasaps van que volen avisant als amics on està el citroen blanc del radar de JJ.

    ResponderEliminar
  2. Necesitarán recaudar dinero para pagar los 10 meses de alquiler que lleva pagado el pueblo del nuevo retén de la policia y que aún no está en uso. Llevamos pagados más de 30.000 euros en unas instalaciones que no se están usando. Que curioso, ponen el radar cerca de donde está este futuro retén que tanto dinero nos está costando a los vecinos. 30.000 euros van ya tirados a la basura.

    ResponderEliminar
  3. O quizás para pagar los 10000€ que se le tienen que dar al ex jefe de la policía. ..

    ResponderEliminar