lunes, 4 de mayo de 2015

UNA LEGISLATURA SENSE PREOCUPAR-SE PER L'ACCESSIBILITAT


Esta legislatura serà recordada per una de les que menys inversions s’han fet en accessibilitat. Però més enllà de parlar d’inversions, també serà recordada per una legislatura en la que s’han preocupat molt poc per l’accessibilitat.

Si a festes del poble ja denunciàvem rampes tapades per contenidors, ara trobem més exemples estos dies on el govern de Compromís no cuida per a res l’accessibilitat. Tot propaganda de boqueta, però a l’hora de la veritat poca preocupació.

Ara que venen eleccions han fet alguna obreta xicoteta, per cert molt prop de casa de l’alcalde, però tot per l’efecte de les eleccions, perquè en quasi 4 anys s’han preocupat molt poc.

Ací vos mostrem fotos d’estos dies on es veu com l’ajuntament consenteix que s’impedisca el pas a persones amb poca mobilitat.


 

5 comentarios:

  1. Teniu tota la raó. En quatre anys no han fet res per millorar l'accesibilitat de les persones amb problemes de movilitat i tampoc han exigit que s'eliminen les barreres produides per actuacions promogudes per particulars.
    #JordiDimisió

    ResponderEliminar
  2. Ara voldràn ser els que més es preocupen per aquest tema..Que no ens venguen fum, ni han fet res quan han tingut la opotunitat ni faràn res si tornen a gobernar el #tripartitoruina

    ResponderEliminar
  3. No hi ha res que comentar. Les imatges son ben clares. L'ajuntament pasa olimpicament de facilitar el dia a dia de les persones amb problemes de movilitat.

    ResponderEliminar
  4. Sr Alcale, jo li demane que per a vore si de una vegada pren conciencia de quin es l'alcanç del problema, a que es desplace un dia en cadira de rodes des de l'ajuntament a tots els efificis i installacions municipals. Ja hen dirá que tal important es l'accesibilitat.
    Hen permet recordarli que no es pot fer ara campanya ni peixcar vots jugant en els problemes de les persones de capacitats diferents.

    #PitjorImposible #JordiDimisio

    ResponderEliminar
  5. Hi ha una moció, aprovada 4/12/2006, on al full 4 de 33, apartat 5é (http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Actes%20Ple/ANY%202006/13-20061204.pdf) diu textualment:

    "Que totes les obres que s’estan fent o es facen en un futur, es senyalitzen adequadament de manera que no impedisquen ni inutilitzen les poques rampes de què disposem, tant per als vianants com per als usuaris de cadira de rodes"

    Per a quan, quan es faça un obra, aquesta tindrà en compter preparar un itinerari alternatiu temporal per a poder ser utilitzat, amb seguretat, pels usuaris amb mobilitat reduïda?

    ResponderEliminar