domingo, 17 de mayo de 2015

ES CUMPLIXEN 2 ANYS DES QUE ES VA TRENCAR EL TRIPARTITO I 7 MESOS DES QUE JORDI JUAN VA TRENCAR EL GOVERN

Estos dies fa dos anys que el Tripartit es va trencar. Un tripartit que ja va començar mal. Els de l'esquerra pressionaren a la regidora Karina perque votara per Jordi Juan com a alcalde.
Lo que comença mal acaba mal.
Un govern que arranca amb pressons no va durar ni dos anys. Va anar per l'aire i a partir d'eixe moment el govern de Jordi Juan va anar de mal en pitjor acabant tirant del govern als altres socis que li havien donat l'alcaldia per dos vegades.
L'alcalde no va respcetar als que havien sigut socis seus i es fa aferrar a la cadira no fent cap qüestió de confiança, tot i que va donar la seua paraula de fer-ho durant un ple.
Clar es veu ara que el Tripartit no era bo, bregues polítiques i discusions.
Jordi Juan era el director d'orquestra que havia de coordinar el govern. Com es pot vore no ha fet massa bé la seua faena perquè han acabat a la grenya. El totalitarisme, la falta de diàleg i consens mostrat pels nacionalistes ha fet que Tavernes siga ingobernable, i molta gent és la que afirma que sols s'ha governat per uns pocs simpatitzants.
La història ara es podria repetir. El Bloc i EU han donat mostres d'estar propets i no els doldria tornar a pactar després d'eleccions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario