viernes, 15 de mayo de 2015

POBLE BRUT I ABANDONAT, PERÒ SOMRIU, ENCARA QUE PEGUES UN GIRÓ DE PEU

Passa que pegues i paper o dany que trobes.

El pobles porta tota esta legislatura brut i descuidat. Els nacionalistes s’han preocupat de vore qui treballava en l’empresa de neteja, però ben poc del resultat de la faena. La prova és que el poble està brut com en els anys 80. Hem anat 30 anys cap arrere.

El poble està descuidat, ple de desperfectes al carrer. Alguns perillosos com este que vos mostren en el carrer sant Lluís. És un perill perquè pot solsir en qualsevol moment i el govern de Juan passa un tub.
 

Tenim retén, rocòdrom que ningú gasta, ha vingut el Butifarra un grapat de voltes, 2 vegades el Castillo, hem tingut gabinet de premsa, cotxe d’ús exclusiu per a caps policials... però no hi ha diners per pintar quatre passos de vianants o reparar els desperfectes.

Amb un somriure, encara que xafes una caguera, el xafe un cotxe o pegues un giró de peu.

1 comentario:

  1. Amics.. Estem en crisis i les prioritats son altres com putjar la contribució, els cotxes i no donar cap servici. Aixo si, als seus que no es falte de res com nómines indecents, cotxes publics al servici particular d'algu... I com no.. de pasos de vianants ni sentir parlar. Aixo es cinisme en majuscules....

    ResponderEliminar