martes, 19 de mayo de 2015

AMB JORDI JUAN TENIM UN SOMRIURE PERÒ NO CASA DE LES INDALECIES


El govern de Jordi Juan serà recordat com el que va deixar anar la casa de les Indalecies, una casa que forma part de la història de Tavernes.

Més encara, el govern nacionalista va deixar anar una bona oportunitat de comprar un immoble gran, situat prop de l’ajuntament i a la vegada part del patrimoni valler.

Més enllà del valor arquitectònic, la casa de les Indalecies ha estat present en la vida dels vallers en els últims segles. Un edifici recordat i que havia sigut escola.

Si fem un poc de memòria vorem que a final de la legislatura passada, el PP va demanar un préstec de 2 milions d’euros per a comprar la casa i rehabilitar-la.

Amb l’arribada de Jordi Juan, la idea de comprar la casa seguia fins que va decidir canviar d’opinió.

Es va parlar de comprar la casa per uns 450.000 euros. L’alcalde va parlar amb els propietaris i els va demanar que canviaren l’escriptura per posar els metres que tenia i que n’eren més de 400.

Una vegada fet el canvi i gastats els diners, l’alcalde va dir als propietaris que no comprava la casa i l’ajuntament la va declarar en runes, fet que va derivar en que fora derruïda.

Ahí acabava la història de la casa de les Indalecies i era el final d’una de les cases més típiques de Tavernes.

Amb els diners, amb els tràmits avançats, fent gastar diners als propietaris inútilment el govern nacionalista va tirar per terra la possibilitat de tindre un immoble ben situat, prop de l’ajuntament i que haguera servit per conservar part del patrimoni urbà.

Amb Jordi Juan adéu a les Indalecies, però amb un somriure.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario