miércoles, 20 de mayo de 2015

KARINA MOSTRA NOUS MISSATGES ON EL GOVERN DE JUAN SEGUIX ATACANT A GENT I GASTANT EL PODER EN BENEFICI DE LES AMISTATS

La regidora Karina Vercher ha aportat nous missatges del whastapp que ensenyen noves proves del tarannà del govern de Jordi Juan. Els missatges mostren un govern nacionalista basat en l’atac a tot aquell que no li interessava o convenia.

Karina diu que així vol que la gent conega al vertader alcalde i no al que es fa autobombo en les xarxes socials.

Si en el passat plenari la regidora mostrava converses en el grup oficial de whatsapp del govern, ara en mostra més on es veu un govern més propi d'un cacic que d'un alcalde democràtic. Hi ha pressions a funcionaris, atacs a mitjans de comunicació i atacs als treballadors per llevar-los  funcions i  productivitats.

Karina diu que ella no té res que amagar. Mentre l’alcalde calla i no dóna explicacions sobre els missatges d’amenaces a mitjans de comunicació, coaccions a funcionaris o demés.

Ara es mostra una nova cara del govern nacionalista. Nous missatges mostren com el govern intenta aprofitar-se’n d’actes públics, com les paelles demanants un sols regidor de Compromís més de 40 tiquets de paella.

Es veu com l’alcalde preparava els plenaris perquè el PP parlara sols el mínim, llevant-li així dret a l’oposició per poder fiscalitzar el seu govern.

O a un alcalde queixant-se de que els acompanyants dels regidors hagueren de pagar en actes amb entrada.

Es diu que s’intentava beneficiar a unes empreses o altres en concursos i quan no eixia com volia, l’alcalde tildava d’enemic a eixa empresa que no li seguia la rosca.

També ha mostrat imatges on a empreses del poble se les fastidia, retardant el pagament de les seues factures i tot per haver treballat també amb el PP.

Karina demostra que la plaça d’intendent que va traure el govern de Jordi Juan tenia unes bases preparades pel mateix intendent que es presentava i ocupava el càrrec per elecció dels nacionalistes.

El govern manipulava jugades perquè la premsa no s’enterara i ells intentar penjar-se medalles.

Tot això ho hem vist en blogs com el Diari de Tavernes o Quadern de Reflexions o al diari Provincias

Una mostra de la falta de  talla democràtica mostrada per l’alcalde en el seu govern.

2 comentarios:

  1. Que poca vergonya, si que ho pensen ja és fort que damunt vagen passant-seu per whatsapp és de no tindre vergonya ni respecte per ningú. Tenim que anar a votoar tots el diumenge per a tirar de l'Ajuntament a estos sinvergüences!!!

    ResponderEliminar
  2. GENTUZA, el alcalde y los concejales que actuaban de esta manera, creyéndose dioses.

    ResponderEliminar