viernes, 8 de mayo de 2015

COMPROMÍS LI DIU TRÀNSFUGA A KARINA PERÒ CALLA QUE LA SEUA CANDIDATA TAMBÉ HO ERA

Estos dies els missatges que Karina ha ensenyat i que mostren a un govern de Jordi Juan autoritari, despectius amb la gent i amb represàlies als funcionaris han donat molt que parlar.

Alguns han intentat desacreditar a la regidora. Altres han dit que els missatges estan manipulats, altres que no són verídics. Totes estes són excuses de fanàtics. Ha quedat més que els missatges són reals, són els que són i diuen tota la veritat del que passava.

Els fanàtics, per a defensar el que no té defensa han carregat contra Karina i una i altra vegada li han dit trànsfuga perquè va ser expulsada d’EU. El problema és que els de Compromís tenen poca memòria, o millor dit, tenen memòria pel que els interessa.

La seua candidata a la Generalitat, Mónica Oltra, va ser també expulsada d’EU. Per tant, ataquen a Karina com a trànsfuga, però callen i no diuen que la seua candidata a la Generalitat també ho és.

I com els fets queden, ací vos posem un article del diari El País que ho deixa ben clar i altre de les Provincies.

Eixe és l’estil de Compromís criticar a la resta, però jo es veuen la gepa.

 

 
 

2 comentarios:

  1. Oltra trànsfuga d'EU, q va a parar a Compromís,... no en el pitjor malson Jordi li obri les portes a Karina

    ResponderEliminar
  2. Això no els interessa. Sols volen governar a costa de tot. I si els dius alguna veritat enseguida ataquen en altres coses per a canviar de tema. Eixos son els educats de compromis!

    ResponderEliminar