lunes, 11 de mayo de 2015

PARLEM DEL PIS DE VALÈNCIA DE L'ALCALDE I QUE ES QUEDE CLAR

En altre blog molt de reflexions hem vist comentaris que fan referència a un secret a veus en tot el poble. Es diu que l'alcalde està arreglant-se un pis al centre de valència capital.
Pensem que cal ser transparents i dir-li a tot el poble com està este assumpte. Però no per blogs i prou, no. Que isca l'alcalde i ens explique si és cert que s'ha comprat un pis a València i com té la situació.
Si els polítics parlen de transparència que isquen i ho diguen, i més un alcalde.
Pel poble hi ha rumors que diuen que s'ha comprat el pis. Això pareix que és cert. Es diu que ja el té pagat, o inclòs que estpa reformant-se'l amb una empresa local que s'ha quedat molts del pocs projectes que ha fet el govern de Jordi Juan.
Pensem que la forma d'acabar amb eixes xarrades és que l'alcalde publique hi la seua situació econòmica i patrimonial.
A principis de legislatura els polítics mostren les seues possessions i demés. Seria bo que ara, abans d'acabar la legislatura també es publicara.
Sinó fa molt mala olor pensar que un alcalde en quatre anys s'ha comprat un pis a València, el puga tindre pagat i li'l estiguen reformant.
Per acabar amb eixos rumors pensem que seria bo que l'alcalde el primer, i al resta de regidors després, diguera quian és la seua situació patrimonial i econòmica ara que han passat quatre anys a l'ajuntament.
Si els polítics callen i l'alcalde el primer, tot fa pensar que les xarrades van encertades. Pensem que és bo que s'expliquen, i no que callen. Sino tenen res que amagar no hi ha cap por d'explicar.

6 comentarios:

  1. Es comenta que Jordi Juan es trasllada a viure a Valencia quede com quede en les eleccions. Sabeu algo?
    No em pareix correcte que vullga governar Tavernes desde Valencia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb un alcalde fora del poble... Poc pot fer pel mateix perque si no viu en el poble no sap les preocupacions dels veins. Acas es deixara l'alcaldia per a que entre Llum?

      Eliminar
  2. Això és veritat?
    Una persona que vol ser alcalde de Tavernes ha de viure al poble i no a Valencia.
    Jordi tindría que aclarir on es posarà a viure i on pagarà els impostos.

    ResponderEliminar
  3. Com es nota que el cotorro te un cotorrí infermer!!!

    ResponderEliminar
  4. Que forts que sou , ja veus tu quina noticia

    ResponderEliminar
  5. Si no té res que amagar que presente la seua renta públicament i vorem tots els valleros com l'encara alcalde de Tavernes no paga impostos al nostros poble sino en Valencia. A Jordi Juan l'hi importa ben poc Tavernes, per no dir no res Tavernes ell vol anar-se'n a les Corts Valencianes i viure la vida padre, ser alcalde l'hi queda gran.

    ResponderEliminar