lunes, 18 de mayo de 2015

MÉS COTXE POLICIAL INFRAUTILITZAT. AIXÒ QUE ENS COSTA 900 EUROS CADA MES

Seguim parlant dels famosos cotxes de la policia. Eixos hibrids que ens costen 1.800 euros cada mes. No critiquem que s'utilitzen eixos vehicles en renting, però sí que posarem en dubte que un dels dos coxes llogats estiga pràcticament sols a disposició del responsable de la policia.
Els fets ja es van comentar, ha passat el primer any i un dels dos cotxes hibrids seguix sense ser rotulat i està a disposició del responsable de la policia pels seus desplaçaments o per si ha d'eixir per algun cas.
Ens sembla un poc exagerat tindre un cotxe destinat majorment a l'ús d'una sola persona.
Són 900 euros cada mes que estem pagant els veïns perque un càrrec de l'ajuntament tinga un cotxe a la seua disposició.
Ens sembla un abús i una burla que eixe vehicle estiga infrautilitzat. Damunt no està rotulat, si ho estiguera podria ser utilizat habitualment en el servici, però així el seu ús està més limitat, encara que coste 900 euros al mes.
En definitiva, el govern nacionalista seguix permitint que el poble pague 900 euros al mes per un cotxe que està infrautilitzat i que habitualment sols li dóna ús una persona que ja té un bon jornal, unes productivitats elevades i alguna que altra hora extra.
Amb eixos 10.000 eurets que porta pagats els poble en este cotxe ja tindríem un cotxe quasi pagat, els passos de vianants pintats, o augmentades les associacions del poble.
Eixos 10.000 euros s'han concentrat molt en l'ús d'una sols persona. Mentre això passa Jordi Juan somriu.
Vos mostrem una foto recent del cotxe aparcat a una urbanització en hores fora de l'horari del retén de la policia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario