sábado, 2 de mayo de 2015

S'EXCLOU AL PATRONAT I A LES MONGES AMB EL PERMÍS DE L'AJUNTAMENT

Cada vegada es veu més clar que amb Compromís els col·legis del Patronato i les Monges perillen, i de rebot tremola el mapa escolar de Tavernes.

Si Compromís a nivell autonòmic ja va anunciar que volia expropiar estos col·legis, ara a nivell local veiem que l’Ajuntament exclou estos centres.

L’exemple el tenim el dijous, quan es va fer a Tavernes una trobada de música d’escoles. Estaven tots els centres de la ciutat menys el Patronat i les Monges, i en venien d’altres poblacions.

La trobada un èxit, una gran idea, però una pena que deixe de banda a dos centres de Tavernes i l’Ajuntament no faça res perquè els centres formaren part d’eixe projecte.

Encara que la idea té el suport de la Conselleria, és l’Ajuntament l’administració més pròxima i la que està amb contacte directe amb els organitzadors. Per tant és l’Ajuntament qui ha de vetlar perquè no es discrimine a cap centre.

Són centres concertats, però gratuïts i que acullen a escolars del poble sense cap discriminació.

No mereixen eixe tracte els centre, i molt menys els escolars. Són veïns del poble i un ajuntament ha de ser per a tots, no sols per un sector i deixar a altres de costat

NOTA ENVIADA PEL PP:

El Partit Popular de Tavernes lamenta que en la Trobada Musical celebrada dijous a la nostra ciutat, i amb el suport de l’Ajuntament, s’haja deixat de costat i s’hagen exclòs als col·legis del Sant Josep-Patronat i Sant Josep-HHDC.

Pensem que la trobada és una fantàstica iniciativa, però cal tindre present que a Tavernes conviuen amb harmonia sis col·legis, quatre públics, i altres dos públics-concertats.

És una llàstima que en la trobada s’hagen exclòs a dos centres escolars on les xiquetes i xiquets de Tavernes van de forma gratuïta.

La defensa de l’ensenyament públic no passa per excloure a dos col·legis de Tavernes. L’escola ha de ser integradora. A la nostra ciutat tenim dos centres concertats que formen part del mapa escolar i que són una part fonamental de l’ensenyament. Manolo Vidal, candidat a l’alcaldia de Tavernes de la Valldigna pel Partit Popular, ha manifestat “cal defensar l’ensenyament públic. Clar que sí, però a Tavernes no podem deixar de costat a cap centre. En tots ells acudeixen els alumnes a  estudiar de forma gratuïta i lliure. A Tavernes hem de sumar, no restar quan parlem d’educació. Sí a l’ensenyament públic, però no a cap discriminació a centres escolars de la ciutat”.

Han sigut molts els pares i professors que han mostrat el seu malestar per haver-se exclòs a dos centres d’una trobada celebrada en Tavernes.

“Damunt esta exclusió ve precedida d’un anunci que va fer Compromís on amenaçava la continuïtat dels centres concertats, fet que destrossaria el mapa escolar valler. Amb eixes intencions i ara esta exclusió és demostra que per a Compromís, ja siga a l’Ajuntament o a la Generalitat, el Patronat i el col·legi HHDC no són del seu gust. Ací hem de donar suport a tots els col·legis de la ciutat, cap centre és elitista i tots ocupen un plànol d’igualtat en l’educació vallera” comenta Manolo Vidal.

 

4 comentarios:

  1. Pel que fa a la trobada musical escolar "musiescola", segueixen publicant falsetats!!!!
    Senyors i senyores del PP, els hem donat totes les explicacions necessàries. Segueixen sense contrastar la informació i a més sense rectificar.
    Els/les mestres que hem promogut la trobada som gent honesta, treballadora i sense cap vinculació política. Deixe'ns gaudir tranquil.lament de l'èxit ja que no tenen cap intenció d'escoltar la veritat.
    Una recomanació, caldria llegir a sovint les publicacions de la Generalitat Valenciana.
    Per molt que repetisquen les falsedats mai les convertiran en veritat.
    Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
    RESOLUCIÓ d’11 de novembre de 2014, de la directora general d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es resol la convocatòria del programa per al desenrotllament de projectes d’innovació per a la lluita contra el fracàs escolar a través d’activitats de promoció de la música en els centres d’Educació Infantil i Primària, instituts d’Educació Secundària i els conservatoris ele- mentals i professionals de Música i Dansa de titularitat de la Generalitat. [2014/10406]
    Per Resolució de 7 de juliol de 2014, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, es va convocar el programa per al desenrotllament de projectes d’innovació per a la lluita contra el fracàs escolar a través d’activitats de promoció de la música en els centres d’Educació Infantil i Primària, instituts d’Educació Secundària i els conservatoris elemen- tals i professionals de Música i Dansa de titularitat de la Generalitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor Pastor, sóc una mare del col·legi Sant Josep Patronat. He llegit la nota i he llegit les seues explicacions. Crec que vosté no ha entés el text, tal vegada perquè li afecte de prop i ja tinga una idea concebuda.
      En el text no veig que s'ataque per a res als Mestres, més encara, es feliciten per la trobada, però sí que li diuen a l'Ajuntament que hauria d'haver vetllat perquè el Patronat i el col·legi HHDC hagueren estat en la trobada.
      Què haguera passat si estos dos centre hagueren participat?Seria una mala cosa? Si feia falta pagar 50 camisetes més ací estem els pares.
      Jo veig que el que li demanen a l'Ajuntament és coherent. Vostés com a organitzador fan una proposta, però l'Ajuntament com a promotor ha de mirar que siga tot correcte, i almenys per a mi el més correcte era no excloure a cap centre de Tavernes.
      Els demane que si tornen a fet la trobada tinguen present a estos dos col·legis. Enhorabona per la iniciativa i ja li avance que als pares dels dos centres ens agradaria que els nostres fills en participaren. Així que veig bé esta observació feta a un Ajuntament que sí que ha exclòs a alumnes en una bona iniciativa

      Eliminar
  2. Ells, els de Compromis, si, eixos que s'omplin la boca demandant l'igualtat d'oportunitats, eixos son els que deixen fora a aquells que no comulguen en les seues idees.
    Menos hipocresia. Menos demagocia i mes igualtat Srs de Compromis.
    I lo mes lamentable es que eixa forma d'actuar la paguen els xiquets que justament hi ha que fomentar el valor de l'igualtat.

    #Jordidimisió #PitjorImposible

    Tintin

    ResponderEliminar
  3. Senyor José Pastor Arnau una pregunta. Millor dos... van anar els xikets de les monges i patronat?
    Podien haver anat? I...mire altra. Hagues sigut delictiu haber afegit a monges i patronat? Ahí ésta la resposta. Perdone pero jo no vec ke hagen escrit cap mentida ni que hagues fet falta consultar res. No se a qui representa sr. José Pastor

    ResponderEliminar