domingo, 10 de mayo de 2015

MASSA AFICCIÓ TÉ ALGÚ A LLEVAR BANDERES

Estem en campanya i pel carrer es veuen pancartes i banderoles. Totes han sigut respectades fins ara, totes menys una. El primer dia ja havien furtat una pancarta del PP, en concret la que estava en el camp de futbol.
Les del Bloc, PSOE i EU no les han tocat, però que casualitat que l´únic que han llevat era la PP. I no era prou tombar-la, se l'han endut, ha desaparegut.
Vorem si eixos que es diuen "progres" s'ensenyen a conviure en democràcia. Quin problema hi ha en que cada partit tinga una pancarta? Eixos són els radicals que no accepten res que no tinguera que vore amb el Tripartit.
La desaparició de la bandera ens recorda tristament a un altre robatori similar que no va ser investigat suficientment pel govern de Jordi Juan.
Parlem de la bandera d'Espanya que furtaren en la plaça Major en el primer festivern i davant els nassos de l'ajuntament. Tot i haver càmeres no es van menejar massa esforços per intentar averiguar qui havia sigut.
Salvant les distàncies, esperem que això de furtar no seguisca, dóna molt mala imatge. I més si sempre fa olor a accions pròpies de nacionalistes radicals.

9 comentarios:

  1. Mare meua la bandereta te tema jjjjj

    ResponderEliminar
  2. Anem a vore, no haveu penssat que no pegaba be la pancarta del pp darrere del escenari on EU feia concerts de campanya!!! Penseu un poc

    ResponderEliminar
  3. A si si, però sabeu qui ha sigut?? Doncs perquè acuseu?? Jo estic d'acord en que es un acte pèssim, perque tots tenim dret a representació, però si no se sap qui es/son, perquè intenteu fer vore coses que no son?? Aixo també es lamentable.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo vaig vore a 1 xica i a 2 xics en l'escala però em pensava que eren del PP q estaven posant-la millor i no li vaig donar importancia... No se qui eren perq no em vaig fixar be però que menys de deixar la pancarta darrere?

      Eliminar
  4. M'agradaría que algú de la finca havera vist qui ha llevat la bandereta. Perquè ja hem sentit acusacions que no són certes i ens sap molt greu. Molt mal ens sap que és pense que van ser uns progres,uns d'esquerres.....entre altres insinuassions.M'agradaría molt saber qui ha sigut. Perquè tal vegada ens sorprendia,perquè tal vegada han sigut de color blavet els que ho han llevat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En el pueblo se sabe quien quitó la bandera de España en el Festivern, la policía no ha querido investigar. Quieres pistas? Es un chaval muy próximo al nacionalismo. Su apellido empieza en b y acaba en vocal. El resto que lo investigue la policía que para eso les pagan productividad.

      Eliminar
    2. No crec que un de dretes lleve le pancartes de la dreta. I que justet que siga la del PP i no les altres 3 que estan al costat. No cola aquest comentari anonim 3:28

      Eliminar
  5. Es veu que algu te por de que torne a governar el PP a Tavernes que lleven les seues pancartes... Senyors guanyeuse els vots d'altra forma respectant a tots els grups politics... A mes es va vore que eren 3 persones en escala inclosa... (2 homes i 1 dona)

    ResponderEliminar
  6. Tinc males ganes que arribe el 24 de maig a les 10 de la nit i que alguns veien que a qui volem com a alcalde es a Manolo Vidal i no al Sr Jordi Juan. En eixe moment les coses canviaran al poble; Manolo portara feina per a la gent i es preocupara per tots.

    ResponderEliminar