martes, 5 de mayo de 2015

KARINA POSA EN MARXA EL VENTILADOR I ESCAMPA MOLTA MERDA DEL GOVERN DE JORDI JUAN DEMOSTRANT-HO AMB MISSATGES


La regidora Karina Vercher li ha llevat la careta al govern de Jordi Juan i ha destapat un fum de fets que han anat coent-se durant el govern nacionalista i que mostren atacs despietats del govern de Jordi Juan a treballadors de l’ajuntament.

Karina facilitava uns missatges on es veia clarament com el govern atacava brutalment a treballadors respectats a l’ajuntament sols per ser submisos als seus capritxos de poder.

Li falten al respecte i insulten a gent de la casa, menyspreen el paper de l’oposició, mostren amenaces contra el pa de cada dia d’alguns treballadors de l’ajuntament per no ser sotmesos i inclòs donen que pensar que darrere del tancament de la ràdio local hi havia un interès del govern nacionalista.

Són moltes informacions, que per ser-ne tantes, les anirem desglossant en els pròxims dies. Es tracta de més de cinc pàgines de draps bruts del govern de Jordi Juan, de més de cinc pàgines de “pura merda” que passava pels aires de poder del govern nacionalista. I tot amb el recolzament de cinc pàgines més plenes de whatsapps on s’identificava clarament a Jordi Juan i al seus regidors faltant al respecte i arremetent contra la gent al més pur estil de “acoso y derribo” a tot el personal que no els queia bé.
Estigueu atents que anirem informant amb detall de tot, hi ha molts draps bruts que han eixit a la llum.

 

8 comentarios:

  1. I vosaltres cregueu lo que ella diu?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec el que ella diu.
      Crec el que diuen ells en els missatges.

      Eliminar
  2. La punta de l'iceberg…menys mal que hi ha gent que parla i pot parlar…esta dictadura vetlada no podía tapar-se més. Siempre atacant a l'oposició que no governa per despistar i fer-se el víctima. Ara qué? tornarà amb el victimisme?

    ResponderEliminar
  3. Algu en podria esplicar que a pasat el les obres de reforma de la piscina municipal dèstiu , e sentit dir que sàn de tombar obra acabada de fer.

    ResponderEliminar
  4. Karina ha dit la veritat, els del Bloc sols pensen amb els seus. Els altres al riu

    ResponderEliminar
  5. Se supone que compromis debe denunciar lo publicado por la edil Karina, si no lo denuncian estaran dando la razon a lo publicado, y entonces deberan ser los sindicatos representativos de los trabajadores los que deberian denunciar los casos que se publican sobre el poco respeto hacia los trabajadores de este Ayuntamiento.
    Si lo publicado es asi, y no denuncian, yo seria el primer engañado por BLOC, que creia que eran de izquierdas y defendian a los trabajadores.

    ResponderEliminar
  6. Anonimo de las 14:03, puedo decirte que el trato dispensado a los trabajadores del Ayuntamiento, ha sido el más nefasto de los últimos 25 años: Te aseguro que nada tiene que ver con los recortes, pues es algo que entre el funcioanariado se tiene asumido, especialmente en tiempos de crisis, y buenas pruebas de solidaridad, en este respecto, han dado.

    Tiene que ver, con lo que efectivamente tu dices, falta de respeto, el ninguneo. Reflejare una frase de no se quien, que vale para la ocasión.

    Los trabajadores cualificados, no abandonan las corporaciones para las que trabajan porque se sientan mal pagados, muy pocos casos, lo hacen porque se sienten desvalorados.

    ResponderEliminar