miércoles, 6 de mayo de 2015

EL GOVERN DE JUAN INSULTA AL SECRETARI DE L'AJUNTAMENT

Seguim amb els whatsapp que Karina Vercher ha mostrat i on es demostra la mala bava que el govern de Jordi Juan té amb alguns treballadors del consistorio.

Parlem del secretari de l’ajuntament. És un destacat protagonista de molts dels missatges. Ací teniu un fragment.
 

L’insulten dient-li “cabró”. Segons el diccionari de la RAE un cabró és una persona, un animal o una cosa que fa males passades i resulta molest.

Així veiem que al govern de Jordi Juan li molestava que el més alt funcionari de l’ajuntament li explicara com s’han de fer les coses segons la llei.

Sembla que li molestava que feren la seua faena i deure indicant al govern els paràmetres dels dret on havien de funcionar. Tal vegada per això els molestava.

Però més que l’insult, preocupa la represàlia que proposa el propi alcalde de llevar-li la productivitat. És dir, si el que em dius no m’agrada et casque el jornal i el baixe.

Això té un nom molt vulgar “sinó fas el que jo vull et putege pagant-te menys”.

Eixes són les formes de l’alcalde i el seu equip de govern. Vos recordem que un insult és una forma de violència. I este era l’alcalde dialogant que pregonava?

11 comentarios:

  1. Hem pareix absolutament lamentable,que uns regidors i un alcalde parlen de altres de eixa manera,es lamentable,bochornos i digne de publicarse a tot arreu ...quina vergonyames gran.

    ResponderEliminar
  2. I eixe Evarist és mestre? De qué? De mala educació ?

    ResponderEliminar
  3. I l.alcalde,llevant la productivitat???i la tal vanessa,diguenli cabró?pero de quina cova venen estos??on esta l.educacio que te que tindre un carrec public??

    ResponderEliminar
  4. Quines perles ens governen!!!!!!
    Vixca el progresisme i la tolerancia.

    ResponderEliminar
  5. I no soles diguent-ho que anaven a llevar-li la productivitat. Ho van fer, el Secretari va anar al tribunals i va guanyar el pleit i l'Ajuntament li va tenir que pagar la productivitat, els interesos i les costes del judici.
    Que vos ha paregut....
    I d'això la cotorra no ha dit ni pio.
    I amb Gines va pasar igual, el van expedientar, li van llevar el sou, van pedre un judici i li van tenir que pagar el sou, els interessos i les costes del judici.
    Ara pareix ser que van a per Vicent Gomez, el van defenestrar amb un pla d'ocupacio, després el difamen públicament a ell i altres mes en un Pleno.
    Que més ens queda per vore.

    ResponderEliminar
  6. JA, JA, JA....hi ha que ésser hipòcrites...Poseu al mateix nivell el llenguatge que s'utilitza en converses privades al que s'utilitza en públic...com si vosaltres atinguéreu les formes d'igual forma...o a lo millor si ho feu...o a lo millor, esteu tan ben educats (segurament en escoles de pago o concertades) que mentre esteu de paella amb els amics es dirigiu a ells donant les gràcies i parlant-los de vosté....hi ha que vore que pocs arguments vos queden, que no teniu res més important que fer que passar-se les hores rebuscant i rebuscant en el "baül de la Karina"...jajajaja

    Ahh i lo del Psoe no té nom...com poden recriminar unes converses de les quals ells eren participants, membres en aquell moment del govern (2012) i que segurament, hauran pressionat per a què lleven aquells comentaris en els quals ells no eixien ben parats...

    MUNTATGE...això és el que haveu fet....PARIPÉ...jajajaja...

    Ahh i segur que no ho publiqueu...pero en dona igual...que maneje esta pàgina que ho llisga i li caiga la cara de vergonya.

    ResponderEliminar
  7. Que opina el secretari de estos insults? Es querellarà? Passarà?
    A ningú li senta be que l'insulten i que els insults siguen coneguts per tots encara menys,

    ResponderEliminar
  8. Si la fiscalía, davant d´aquestos fets, no obri una investigació i crida a declarar a Karina, per a vore que passa, apaga i vamonos.

    Els sindicats del Ajuntament i la oposició pensa fer algo, o callaran com a cobards?.

    Estem parlant de treballadors, senyores, treballadors.

    ResponderEliminar
  9. Sobre el tema de la productivitat del secretari: "Ho van fer, el Secretari va anar al tribunals i va guanyar el pleit i l'Ajuntament li va tenir que pagar la productivitat, els interesos i les costes del judici."
    Estaria be saber-ne mes detalls, o algo més relacionat amb el tema. Em sembla molt fort i es aixi com dieu.

    ResponderEliminar