miércoles, 20 de mayo de 2015

EL GOVERN DE JUAN. BILDU SÍ, ALTRES NO

El govern de Juan passarà a la història per haver acollit un encontre del bloc Jove on participaven diferents formacions nacionalistes, entre elles Bildu, eixa que ve del radicalisme vasc i que ha mostrat el seu suport a les accions de la banda ETA.
Sí senyors, al congrés que es va fer a Tavernes, van ser convidats representants d'este partit, Bildu. Tal vegada siga un orgull pel bloc, però per a la gran majoria de vallers és una ofensa.
Estos senyors van tindre el privilegi de poder dormir i utilizar les instal·lacions esportives municipals. Segur que van pagar una taxa per a que no els digueren res, però té castanyes que els de Bildu puguen dormir al poliesportiu i altres associacions com Scouts, Juniors o clubs no puguen fer-ho.
Esperem que a partir d'ara estiguen les instal·lacions a ús de tots.
Vos adjuntem un parell de fotos trobades per la xarxa, una d'un acte del Bloc i altra de les xarxes. El nacionalisme està patent.

5 comentarios:

  1. Que fort!! En Tavernes no hi han terroristes i este personatges sel's porta per donar-l'hi color als encontres del Bloc. Que se'n baja a viure a Valencia ja!! no volem terroristes pels nostres carrers

    ResponderEliminar
  2. Quin será el pròxim grup que portarà a Tavernes? serán radicals islamistes? o serán terroristes de més a prop... Jordi no et volem a Tavernes ni volem aguantar estes tonteries de xiquet malcriat

    ResponderEliminar
  3. El de la camisa de EUSKAL ... és l'encarregat de FCC que va per ahi amb la furgona de FCC plena de paperetes de vot de Compromís?

    ResponderEliminar
  4. juasjuasjuasjuasjuas

    ResponderEliminar