sábado, 9 de mayo de 2015

AMB DINERS DE TOTS, EL GOVERN DE JORDI JUAN LI DÓNA 1.500 EUROS EN DOS MESOS A UNA WEB QUE ARA DEMANA QUE NO VOTEN AL PP

L'alcaldi haurà d'explicar perquè han aparegut per ara dos factures que pugen a uns 1.500 euros pagats a una pàgina web amb clar to catalanista.
Es tracta de la Veu del País Valencià.
L'ajuntament ha pagat en dos mesos eixos diners. Hi ha factures que ho demostren. Com és possible que amb diners de tots es done eixa quantitat de diners a una web procatalanista?
L'alcalde ha consentit que els passos de vianants estiguen per pintar, que es baixen les ajudes a material escolar, que se li baixen les subvencions als clubs, però ara va i en dos mesos li casca 1.500 eurets a una pàgina amiga del seu partit sols perque si. Ara donaran l'excusa de que és una forma de promocionar Tavernes, però amb 1.500 euros en sols dos mesos es poden fer molts bons anuncis o millor encara ajudar a la gent.
Per cert, sols hem sabut que hi ha dos mesos pagats, però no es descarta que hi puguen haver més diners. Falta saber si hi ha més mesos, a qui li toque que ho busque, prque no som adivins, però sabem que Jordi Juan callarà covardment i no donarà cap explicació.

4 comentarios:

  1. Jordi sempre té diners per als catalanistes però per als del poble retallaes i més impostos.
    #JordiDimisió

    ResponderEliminar
  2. Eixa web és de Compromís i per això hi ha que donarli diners.
    Monica Oltra li ha dit a Jordi que pague i Jordi ha pagat amb els diners de totd

    ResponderEliminar
  3. Això a Tavernes és diu manipulació. si eixa que tant deien a Canal 9 i que ara fan pitjor. Ja ho va dir Karina.... Primer es feren en el cap de policia, despres com no tenien prou al gabinet de secretaria i com encara no ho tenen tot controlat... Anarem al cap de premsa i així fer-se propaganda barata pagant-la tot el poble per a tindre ara el llitet fet. Jordi espere que no isques el 24.

    ResponderEliminar
  4. Un alcalde es deu al poble, si el seu poble pateix d atúr ell deu ser mes humild i els diners gastar - los en altres coses de mes profit i no tirar en borses i cartells de campanya, aixo no fa falta. El camino se demuestra andando i no gastando. No fa falta despilfarrar tant en propaganda, la gent ja sap qui es qui! ara resulta que estos de Compromis que diuen tant del PP estan tirant la casa per la finestra. En este poble quasi totes les families tenim algun familiar en l atur i no hem de pensar tant a qui anem a votar, la cosa es clara, jo vaig a votar aquell partit que porta com a bandera a un alcalde que es compromet a portar feina al poble tot el demes esta de sobra. Res mes, jo tinc clar que Manolo Vidal del PP es una persona honesta i se que cumplirá el que diu, tots el demes sobra, agua de borrajas!!

    ResponderEliminar