viernes, 1 de mayo de 2015

ALGÚ MÉS DELS CANDIDATS SEGUIRÀ EL BON EXEMPLE DE DOMINGO?

El PP ha anunciat que Domingo Pérez, que va de 7 en la seua llista com a aposta per defensar la platja, deixa de ser president de Aceplat.
Domingo diu que ho fa per coherència i ètica, encara que afegeix que seguirà defensant la platja i formant part de Aceplat però sense tindre cap càrrec.
El PP ha recordat que és habitual que, quan una persona ocupa un lloc a la llista i potser regidor, dimitisca dels càrrecs en clubs i demés.
Però per ara la única dimissió que s'ha presentat ha sigut la de Domingo en Aceplat. Altres membres d'altres llistes tenen càrrecs en falles, associacions, etcètera i van en llistes però no han deixat els seus càrrecs.
Pensem que el gest de Domingo diu molt al seu favor. Clar està que defensarà la platja.
Esperem que més gent que ha decidit lliurement clavar-se en política seguisca el seu exemple. No diem que siga mala gent, tot al contrari. Cadascú és lliure de tindre unes predileccions, unes aficcions, però quan una persona vol ser regidora ha de posar-se primer que tot al servei del poble, i no de cap associació.
Moltes vegades els interessos d'una associació i l'interés general del poble coincideixen, però altres no, per això primer en un aspirant a regidor ha de prevaldre el poble a el que li puguen demanar d'una falla, una associació o un club. 
 
 

5 comentarios:

  1. Un membre d'Aceplat1 de mayo de 2015, 1:21

    Si Domigo ha dimitit no es per ser ell més o menys el que digueu, si no que des de que Carles Giner va dimitir per a presentar-se com a cap d'Alternativa, es va acordar en Aceplat que seguint el seu exemple si un president de l'associació es pressentava dimitiría, ni més ni menys
    I a més no es el mateix ser el cap que altres càrrecs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No busques excuses, el que passa es que el bloc aneu "llogant" a la gent de la llista en funció del carrec que tenen per aprofitarvos.
      I aixo no esta be. Tan que prediqueu aixo es lo unic que feu, predicar per que de forment ni un gram. bueno fotos tame en feu...

      Eliminar
  2. No. Segur que ningun altre ho farà.

    ResponderEliminar
  3. El Sr Domingo Pérez ha donat eixemple de coherencia. De segur que altres en la mateixa situació no ho farien abans de ser o no el- legits.
    Molt be Sr Perez, el seu acte diu molt i molt be de voste i que bo será per als interesos de la Platja i del Poble que eixca el.legit.
    #Tintin

    ResponderEliminar
  4. Menos lobos caperucito : Si ha dimitit es perquè així ho exigix Aceplat als seus presidents quant es passen a la política activa, i així ho va fer Carlos Giner fa quatre anys. Així que rés del que digueu, sols ha complit amb lo acordat en l'associació.

    ResponderEliminar