viernes, 22 de mayo de 2015

ACABA LA LEGISLATURA I NO ENS HAN DONAT EXPLICACIONS, PERÒ SI "HABEMUS PISUS EN VALENTIA"

Diumenge són les eleccions i ens hem quedat amb les ganes de que els regidors publicaren voluntàriament la seua declaració de bens per comparar com entraren a l'ajuntament i com han eixit.
Molt parlar de transparència però això no s'ha porduït, suposem que en el seu dret estaran.
Però nosaltres sí que hem fet una averiguació cuirosa i es confirma que l'alcalde s'ha comprat un pis a València capital.
Que se'l disfrute i enhorabona!.
Un pisset de cent metrets en el centre de València, prop del carrer Portal de Valldigna i de la Generalitat... Vaja un bon carrer.
El carrer no el direm per no trencar la concòrdia d'algú, però ens alegrem de veres, enhorabona!
El pis es va comprar a finals de 2011 i va costar... molts millons (com tot). Qui vullga que s'ho mire en el registre com hem fet nosaltres.
L'alcalde ha dit que no se'n va de Tavernes, però si és així, per a que s'ha comprat el pis a València? Seguirà vivint amb els pares (com en casa dels pares no s'està en cap lloc) ?.
Que visca on vullga, que vaja amb qui vullga i que siga feliç, però pensem que un alcalde que diu anar de transparent haguera pogut aclarit este fet.
Ja està clar, té pis a València.
Ara a vore si respon una pregunta. Si té pis a València, on ha estat empadronat els últims anys? En estos 4 anys, no sols ara, on ha estat empadronat? És simple curiositat. Suposem que no respondrà.
Xe enhorabona! Si té pis nou i a València no calia amagar i callar tan, a disfrutar-lo!
Ha passat igual que en la plaça d'encarn... perdó metge Grau, que la van arreglar i no sabem si serà perque hi ha un bar prop o perque eixa plaça era prioritària respecta a altres del poble. Encara no sabem perque hi havia tanta pressa en arreglar-la mentre ens deien que no hi havien diners.

4 comentarios:

  1. Em pareix que l'hi heu tocat el tendre, Jordi no volia que ningú sabera lo del pis de Valencia perquè és el seu picadero. Això o algo amaga, ja que no diu res

    ResponderEliminar
  2. Si vol viure a la capital perquè és més xic que se'n baja, però que no torne al poble per a res

    ResponderEliminar
  3. no sàvia jo que es tènia que demanar permís per a comprar un pis en València

    ResponderEliminar
  4. Està clar que després de les eleccions Jordi se'n va a viure a València.
    A Tavernes tindrem un regidor que viurà a Valencia i això tindria que estar prohibit.
    L'alcalde i els regidors del poble han de viure i pagar impostos al poble.

    ResponderEliminar