viernes, 28 de noviembre de 2014

LES GRANS FRASES DE L'ALCALDIA. DE NO SERÉ JORNALER DE LA POLÍTICA A NO CONSENTIRÉ QUE UN REGIDOR DIGA EL QUE LI DÓNA LA GANA

El síndic de greuges li ha fet traure els colors a l'alcalde Jordi Juan. Li reconeix que no es va portar de forma apropiada en el ple quan va impedir que la regidora Karina Vercher llegira un text sobre una moció de l'avort que es presentaba.
Juan va dir que no era excusa eixa moció perque una regidora llegira el que li donara la gana en un ple.
Karina va remetre els fets al síndic i ara el síndic ha dit que Juan ha de canviar i permetre que els regidors participen en la vida pública i puguen parlar als plenaris.
Altra notícia que demostra que l'alcalde té una forma d'actuar molt peculiar que l'allunya de les bones pràctiques democràtiques.
Juan, com a alcalde, s'ha aficionat a limitar els torns d'intervenció al ple, posar temps a les intervencions, voler saber qui va a parlar o no donar la paraula a l'oposició. Tot açò ara li passa factura i el síndic li diu que ha de canviar.
És altra frase de la gran col·lecció de frases celebres que està fent Juan. Vos recordem ací algunes:
NO SÓC JORNALES DE LA POLÍTICA:
Ho va dir en campanya electoral i ara viu de la política costant-nos als veïns 50.000 euros a l'any.
SOTERRAREM L'ALTA TENSIÓ
Ho deia el Bloc en campanya electoral però durant el govern de Juan s'ha doblat la potència de l'alta tensió i ara vol posar altra estació al poligon del Golfo amb més cables per la vall.
QUI NO VULLGA QUE LES SEUES ANÀLISIS VAGEN EN FURGONETA A GANDIA QUE VAJA ALLÍ A FER-SE-LES
Ho va dir i va reaacionar així quan va permetre que les analítiques de sang anaren de Tavernes a Gandia en un remolc a l'intempèrie. Va ser una notícia molt escampada i que ens va deixar en ridícul a tots.
I ara NO CONSENTIRÉ QUE UN REGIDOR DIGA EL QUE LI DONE LA GANA EN UN PLE en una mostra de censura a la llibertat de l'oposició.
Anirem completant esta llista de grans frases de Jordi Juan.

3 comentarios:

  1. "HEM ABAIXAT L'IBI" però amb JJ ha pujat una barbaritat

    ResponderEliminar
  2. NO VULL CIRCS amb animals, però si que faig bous. INCONGRUENT TOTAL

    ResponderEliminar
  3. "hem millorat i potenciat els serveis municipals que estaven abandonats"
    El poble està més brut i abandonat que mai.

    ResponderEliminar