jueves, 13 de noviembre de 2014

LA COLLITA DE PACTES INTERESSATS: I ARA QUÉ FEM AMB EL PRESSUPOST?

Divisió, crisi, incompatibilitat són praules que es poden utilizar per a descriure el govern de Juan. Un govern creat sense programa i amb l'objectiu de gobernar siga com siga.
Ara ens trobem abocats a una nova gresca dins del govern de Juan.
L'alcalde, amb unes ganes absurdes de protagonisme diu que en el pressupost de 2015 vol fer tot el que ha descuidat en 3 anys, és dir, vol pintar els passos de peatons, asfaltar carrers, ampliar el cementari, regenerar el llac de la Goleta.
Vos recordem que ha tingut ocasió perque la contribució ha pujat, ha tingut superávit en 2013 i va tornar un préstec de 900.000 euros que li va deixar el PP perque es poguera gastar. No ha fet res i ara venen les preses per a vore si pot traure algun vot. I més ara que la imatge de Juan s'ha vist molt danyada amb escàndols com el transport d'analítiques, el cotxe de la policia, el retard en el reten de la policia o la divisió del seu govern.
En l'altra banda està el PSOE que vol donar preferència a fer el col·lector de la mar. I això perque ara tenen els permisos en vigor i sino es fa caducaran i el col·lector ja no es farà.
Vots contra ocasió. Qui s'imposarà?
I mentre ni tenim col·lector, ni piscina, ni passos de peatons, ni res de res. El govern de Juan va tornar 900.000 euros que li va deixar el PP i que ens hagueren permés tindre ja totes estes coses fetes i acabades.

1 comentario:

  1. Jordi Juan va de sobrat perquè es pensa que a les pròximes té Majoria Absoluta. Espere que el poble es done compte promte de la persona que tenim al nostre cap perquè no defensa RES del nostre poble.

    ResponderEliminar