martes, 18 de noviembre de 2014

JORDI JUAN, ASPIRANT FRUSTAT A DIRECTOR D'ORQUESTRA

A principi d'esta legislatura, quan es van repartir les delagacions. Jordi Juan va començar dient que ell no era un jornaler de la política, que per això tindria mitja dedicació a l'ajuntament i que la seua principal funció seria ser la de dirigir el Tripartit i feia un símil de que seria el director de l'orquestra.
Eixa direcció no ha estat gens brillant. Diríem més,a sgut molt mediocre. Plena de flautaes i pitos.
Ja dinguerem gresca amb l'expulsió de Karina, i ara amb la brega entre els nacionalistes i els seus companys de govern el PSOE. Enmig d'açò, l'alcalde es pujaba la dedicació i passava a cobrar un bon jornal. Tant que al poble ens costa uns 50.000 euros a l'any este alcalde.
Karina ha publicat una informació on deixava be clar que ella havia renunciat a les seues dedicacions i jornal en el govern molt abans que Jordi l'expulsara. Vos recordem que Karina va ser expulsada per no votar a favor del pressupost. Karina demanava més partides per serveis socials i accions per lluitar contra la desocupació. No li feren cas i es va trencar el govern.
Ara tenim a Jordi barallat amb els seus de govern. Els acusa de boicotejar-lo, de no fer es i de fer-li oposició estant al govern.
Però el PSOE no s'ha quedat callat i ha explicat perque no estan a favor del pressupost que Jordi vol pel 2015. Els socialiostes demanen que en el pressupost es faça el col·lector de la Avinguda, que es faça umur entre el riu i la urbanització del Vergeret i que s'amplie el cementeri.
Jordi no vol això, vol pintar els passos de peatons, comprar equipament per la policia i algunes coses més.
La veritat és que el PSOE no demana impossibles.
El PP diu que vol uns pressupostos amb el col·lector, el mur, el taller de ADISVA i més inversions.
Vist així queda clar que el Bloc va contra tots i oblida la paraula consens.
L'alcalde vol pintar els passos de peatons i fer tot el que no ha fet en tres anys abans que arriben elecciones.
I una vegada més, el director d'orquestra ataca sense pietat a qui no pensa com ell. Vos recordem com es va ensanyar amb l'anterior cap de la policia i com ara la justicia li ha llevat quasi tota la raó al senyor alcalde.
Amb Jordi Juan hem donat una imatge patètica amb les anàlisis de sang viatjant a Gandia en un remolc, i ara un desgovern barallat i on els companys de govern no es parlen

1 comentario:

  1. El Sr Juan dóna molt que pensar, ha demostrat no estar a l'altura per a ser Alcalde de Tavernes, perque tots els veïns som iguals, però per a este senyor si eres d'altre partit si podia et tirava al carrer o et donava mal viure, a això s'ha dedicat durant tres anys. I ara vol fer que tots pensem que s'ha dedicat a cuidar el poble, el mateix poble que a penes està il·luminat o que deixa molt a desitjar en quant a neteja.

    ResponderEliminar