miércoles, 5 de noviembre de 2014

"YO NO SOY TONTO ¿Y TU?". L'ALCALDE FARDA QUE DE S'HA SALVAT A UN GOS, PERÒ CALLA QUE PER NO FER RES VAN MORIR CENTENARS DE PEIXOS

Hem vist en prensa i a les xarxes socials que ahir dos policies van rescatar un pastor alemà que estava en una sequia prop de l'ullal que hi ha a la carretera.
Ens alegrem, ho celebrem, de veres.
Però també flipem.
L'alcalde farda de que els policies han salvat un gos, però no va dir res quan va deixar de centenars de peixos moriren en l'ullal que està al costat on ara han salvat el gos.
La prensa Quadern de reflexions va parlar d'este fet, on el govern de Juan no va fer res per evitar que es moriren els peixos de l'ullal este estiu.
http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2014/08/vostes-decidixen.
On estan els amics dels animals per tirar-li en cara a l'alcalde la seua responsabilitat per no haver fet res a l'ullal i permetre la mort dels animals?
On estan els amics dels animals per tirar-li en cara a l'alcalde que en llevar els animals del parc dels Vents els va condenar al seua sacrifici?
A vore si ens alegrem per salvar un gos i callem per permetre la mort d'un cerdo, dos cabres, unes ovelles, cent peixos...

No hay comentarios:

Publicar un comentario