jueves, 20 de noviembre de 2014

I ARA EL BLOC VOLia TANCAR L'OFICINA DE LA CAMBRA AGRARIA

Menys mal que li han parat els peus al Bloc de Jordi Juan. Volien tancar l'oficina de la cambra agraria que està a la plaça major.
I ho volien justificar dient que era per tindre criteris eficients, estalviar gastos i optimitzar. Paraules tècniques que amaguen un pas arrere en l'atenció als llauradors. Si això ho haguera proposat el PP els cotorrins hagueren dit de fer una concentració al carrer!.
El Bloc vol que els llauradors vagen a catastre a informar-se.
Justament es mira al pobre llaurador, i això que el Bloc deia que volien que l'agricultura fóra un motor productiu per a Tavernes.
Es pilla abans a un que diu mentires que a un coix.
Si el Bloc busca eficàcia, perque no mira en altres llocs? L'alcalde ens costa 50.000 euros a l'any al poble i fins ara ha fet ben poc. Tot fotos però res extra, ha viscut dels projectes inciats pel PP i de les ajudes que arriben a tots els pobles. Poc més.
Fins i tot els socialistes li han dit que no al que volia fer el Bloc sense haver consultat res a ningú. La regidora Canet del PSOE va dir que era una decisió unilateral del Bloc, que no l'havien consultada i que era perjudicial pels llauradors. També es sentia ignorada pel Bloc.
Paraules dures que l'alcalde va haver d'engolir-se.
De moment l'oficina no es tanca perque li han parat els peus a Juan, però ja sabem que l'alcalde no és massa de dialogar i vorem com queda tot.



1 comentario:

  1. Tot es deu a un canvi de personal de les regidories del PSPV que va fer el regidor més vetera (que no va saber justificar o va intentar justificar sense exit ni l'aprovacio del personal i regidories) sense consultar als propis regidors d'aquestes. El personal no ho entenia massa be, diuen q ho feia x tal de provocar l'enfrontament entre estos regidors. També diuen q l'ultima paraula es d'aquest en les reunions i l'alcalde pega la cabotada quan parla aquest

    ResponderEliminar