martes, 11 de noviembre de 2014

LA INEFICÀCIA EN LA LLUITA CONTRA LES CAGUERAES DE GOS

Li podem dir caca, defecació, necessitat però un fet està clar. El poble està minat de cagueraes de gossos.
El govern de Juan va dir que aplicaria l'ordenança local i que sancionaria als que no netegen les cagueraes dels seus gossos. La veritat és que poc èxit ha tingut eixa campanya perque el poble està que dóna pena.
Hi ha voreres que són un perill, una vergonya, una agonia. Entre que no es neteja com cal, la gent que seguix serril i la passivitat dels governants que no actuen perque venen eleccions i no volen denunciar el poble està que dóna pena.
Com  podem tindre un poble amb tantes caques de gossos pel carrer? Ningú fa res?
Una poca vergonya, dels que no arrepleguen el tema dels seus animalets i dels governants de quedar-se quiets sense actuar.

3 comentarios:

  1. llogen a amistats i families pa fer la tasca de neteja o manteniments,deixen actuar a estes persones fent remendets d vespra pa traures un sobresou o barrenders k no estan pa res...aixi va

    ResponderEliminar
  2. Els gossets yo crec que deurien de fero en el mentjador de sa casa i no en la via publica , veritat que els propietaris diuen que no GORRINOS despres volem compararmos en Alemania,Norruega,Holanda,Canada.........

    ResponderEliminar
  3. La millor solucio que ia es primer que res un impost com els dels cotxes per al qui vuiga tindre gos i despres denuncies als propietaris dels gossos que no netgen les escrements pero en aigua i lejia , anar en poalet i fregona.

    ResponderEliminar