lunes, 1 de diciembre de 2014

MÉS PATINADES DEL GOVERN DE JUAN. PERILLS I INACCESSIBILITAT PROP D'UN COL·LEGI I EL MERCAT

Si qualsevol de nosaltres deixa el cotxe i una roda xafa un pas de peatons, li posaran una denúncia d'eixes que t'arregla el mes. I et denunciarien dient que provocaves un perill per la gent que passa pel carrer, et dirien que eres un serril per haver aparcat tan prop del pas de peatons reduint el camp de visió i podent generar un accident o atropellament. I més encara si ho fas en un cantó on hi ha un col·legi, davant el mercat i en un dels carrers més transitats del poble.
Però que passa si ho fa l'ajuntament? No res de res.
Com es pot vore a la foto, els contenidors que deixa l'ajuntament estan damunt del pas de peatons, entorpint la càrrega i descàrrega del mercat i provocant un perill en un col·legi del poble, el de les Monges.
Una altra patinada del govern de Juan.
Després l'alcalde diu per ahi que es preocupa pel mercat, que fa polítiques de proximitat i inlcòs trau una foto dient que en el passeig Colon ha pintat un tros de grog davant els passos de peatons per més seguretat. Però mentre, en altres llocs ho descuida completament, perque sols importa tindre una foto, no que les coses es facen correctament.
Per cert, eixos contenidors abans estaven a la plaça del metge Grau. Recordeu que una de les primeres coses que va fer el govern de Juan va ser llevar estos contenidors en eixa plaça i després anar provant com popsar maceters, parking de bicis o zona de càrrega en el frontal d'eixa plaça? Que descarat va ser.

1 comentario:

  1. Ara a l'encarregat de la neteja que li posen 400 euros de multa com els que em posaren a mi per xafar un pel un dels pasos

    ResponderEliminar