martes, 4 de noviembre de 2014

ELS PASSOS DE PEATONS DONEN PENA. QUE VERGONYA. MÉS DE 3 ANYS OBLIDATS I SEGUR QUE PER ELECCIONS ESTARAN PINTATS

Al govern de Juan només fan que caure-li canyaes per tots els llocs. En festes va desaparéixer els dies importants i encara no ha explicat on estava, les anàlisis de sang han anat tot l'estiu en un remolc i encara no sap ni quants dies ha sigut això, el jefe de la policia tenia un cotxe que ens costa 900 euros al mes a la seua porta de casa, i ara li refreguen pels nassos que els passos de peatons estan que donen vergonya i en tres anys no els ha pintat.
Ens juguem un gallet que per les eleccions municipals de maig de 2015 ja estaran pintats. Segur, però mentre hem estat més de tres anys sense pintar-los i posant el perill la seguretat de la gent.
El PP li ha tret altra nota on deixa ben clar que els passos de peatons del poble i de la mar estan esborrats i el govern de Juan ho ha permitit.
Hi havien diners per gabinets de premsa, Butifarres, asfaltar-se baix de casa, però no per pintar un simple pas de peatons.
Això mostra una deixadesa bestial (de besties) per part del govern de Juan i d'una poca preocupació per la seguretat del veïns.
Ací van algunes de les fotos de la vergonya.



No hay comentarios:

Publicar un comentario