miércoles, 20 de marzo de 2013

UNES FALLES AMB POCA NETEJA I POCA SEGURETAT PERÒ MOLTA FOTO DEL TRIPARTIT

Ja han passat les falles i és temps de fer valoracions. El PP de Tavernes ha sigut el més ràpid i ja ha fet la seua particular valoració en una nota de premsa.
Felicita a totes les falles per l'entussiasme que han mostrat i les posa un 10. Mentre al Tripartit li posa un 0 en previsió de govern.
Estes falles seran recordades per la festa, però també per la brutícia dels carrers i la falta de seguretat que ha fet que hi hagen molts actes vandàlics contra el mobiliari urbà.
El PP comenta que les falles han sabut suplit amb il·lusió la racaneria del Tripartit que ha fet retallades a les falles sense ser necessàries. El Tripartit si que ha sabut llevar-li ajudes a les falles, però ha gastat a mans plenes en actes de cap d'any o cavalcades que han donat diners a empreses de fora.
Els populars deixen ben clars que els carrers han estat molt bruts, les papereres plenes dies i dies, el vandalisme ha estat desbocat i els senyals trencats dies i dies tirats per terra.
El PP no culpa als operaris, que ja fan prou, sino a la falta de previsió del Tripartit que no ha sabut montar els dispositius adequats per a estes festes.

Fotos; PP Tavernes
Han sigut unes falles amb poca presència policial als carrers, on sols s'ha pujat el premi a l'ús del valencià a les falles, mentre s'ha llevat el premi a la millor presentació. Sense dubte, les retallades de l'ajuntament a les falles han afectat a estos actes i premis.
No hi havia suficient reforç en la neteja, no hi havia suficent policia i no hi havia suficient brigada per a reparar els desperfectes o ni tan sols recollir els senyals trencats.
Gràcies als fallers per estes falles, però molt mal per Tripartit i la seua poca previsió. Ara, fotos si que se n'han fet de valent els del Tripartit.

11 comentarios:

  1. Tota la raò en quant a neteja i festes d'un sol caire, el dels quen's governen, eu vegerm en cap d'any clarament , i cada vegada que organitzen algun acte festiu .

    ResponderEliminar
  2. Com sempre pasa a Tavernes. Impostos i retallades per a als de poble i diners i facilitats per als de fora.

    Una vegada més es demostra que les arees dirigides per persones de confiança posades a dit pel BLOC son les que fallen. Ni el Nyau (neteja) ni Chofre (policia) estàn capacitats per a dirigir les seues arees.

    Altra empastrada mogolló de gran de la regidora Llum. El poble ha estat brutisim estes Falles.

    ResponderEliminar
  3. Molt de "fallerio" tenen alguns, volent adjudicar-li a estes festes un sol color polític, però no vaig vore a cap representant del partit de l'oposició quan es va retre un homenatge a un poeta del nostre poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. T'equivoques, no hi havia un, hi havia més d'un...igual qui no estava eres tu.
      Quan no hi ha ningú de l'oposició tal vegada siga perquè el Tripartit no els avisa de massa coses.

      Eliminar
    2. Jo sí que hi era, i no en vaig vore cap. L'oposició si no estava assabentada és que no s'entera dels actes cultures que els interessa.

      Eliminar
    3. Jo sí que hi era i per això ho dic. A més, molt estrany que l'oposició no s'assabente d'un acte cultural, quan per a tot el que volen si que s'neteren sí.

      Eliminar
  4. La veritat és que les Falles,l' himne (per a ofrenar noves glories a Espanya...) i altres signes de la cultura Valenciana als del Bloc no els agraden ni ara ni antes.
    Si no fóra per els fallers que són molts en este poble,no se'ls havera vist per les falles com no se'ls ha vist fins ara.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara m'entere jo que eixe himne és per a les falles... Vosaltres sí que sabeu de sgines de la cutura "valensiana" sí, aquells que vos importen...

      Eliminar
    2. Per supost que mos importa i no dudes que tambe es para les nostres falles.
      Este govern del bipartito +Karina ja a demostrat massa que per a ells les falles tenen molt poca importancia ,si ara apareixen es per intentar tapar la seva catalanitat.
      Per a ofrenar noves glories a Espanya...,aixo vos reventa

      Eliminar
  5. Hi habia mol poca policia pels carres. Menys mal que les Falles vaen contractar seguretat privada.
    La nit del 18 al 19 vaen trencar la reixa del pasatje de la Rosaleda i amb uns extintors vaen deixar els cotxes i tota la acera de la carretra fets una porquera.
    Un 0 per al dispositiu de seguritat preparat pel Tripartit.

    ResponderEliminar
  6. Tal vegada deuriem (jo també), educar millor als nostres fills i no donar-los eixa llibertat de fer el que vullguen,la corda més curta i potser que eixe vandalisme i eixa bruticia no estigueren al carrer.
    Respete i educació es el que falta!!!

    ResponderEliminar