lunes, 11 de marzo de 2013

10 DIES SENSE REPOSAR EL SENYAL DOBLAT PROP DEL PATRONAT

Han passat 10 dies i el Tripartit continua sense reposar el senyal que va ser doblat en el pas de peatons del carrer Divina aurora que està molt prop del col·legi patronato.
Esta és una zona on els cotxes baixen una costera i poden a anar a més velocitat de la que toca, és una zona transitada per escolars, hi ha gent major a la zona, però això no li val al Tripartit per fer el manteniment dels carrers que els té abandonats.
El senyal estava be, sols havia sigut arrancat i qualsevol obrer del poble el posaria en una hora de faena. Que li passa al Tripartit que s'ocupa tan poc de les coses del dia a dia?
En 10 dies hi havia temps per a posar este senyal, pintar els passos de vianants de tot el poble, reposar el semàfor del carrer Divina aurora i recitar el Quijote 10 voltes (el Quixot).
Que poc interés!

1 comentario:

  1. Però què ha fet fins ara el Tripartit? No res i això que ha pujat impostos. Una cosa sí que ha fet, gastar-se diners en cavalcades i festiverns. També enxufar a gent seua mentre ja hi som quasi 2.000 aturats a Tavernes.
    Ni un euros ha invertit el Tripartit en donar faena. Perquè les empreses del festivern i la calvalcada són de fora.

    ResponderEliminar